Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Het Hof

Het Hof

Het Hof is een woonlocatie in Middelburg. Er zijn vijftien appartementen waar mensen wonen met een verstandelijk beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB). Ook zijn er twee ontmoetingsruimten.

Wonen bij het Hof

Er is dagelijks begeleiding aanwezig van 07.00 – 08.00 uur en van 16.00 – 23.00 uur. In het weekend start de middagdienst eerder. Doordeweeks zijn er in de avond twee begeleiders aanwezig. Zij komen op een afgesproken tijdstip bij je langs.

Dichtbij winkelcentrum

Het appartement bestaat uit een hal, woonkamer met keukenblok, slaapkamer, badkamer en een apart toilet. Je hebt ook een eigen voordeur en voortuin. Naast de locatie staan seniorenwoningen, een wandelpark en een dagbesteding van Stichting Arduin. Het winkelcentrum in de Stromenwijk ligt op loopafstand.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina