Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Oost-Souburg

Hof van Kromwege

Doelgroep

Ouderen

Specialisme

Epilepsie, Auditieve beperking, Visuele beperking, Dementie

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Snoezelruimte, Belevingstuin, Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk, Activiteitencentrum

Woonvorm

Gemeenschappelijke ruimte, Eigen zit-/slaapkamer, Seniorenwoning, Eigen sanitair

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Hof Kromwege is een nieuwe woon- en dagbestedingslocatie in Oost-Souburg voor ouder wordende mensen en mensen die belevingsgerichte zorg nodig hebben. Het huis is deels nieuw gebouwd en deels gebouwd in een boerderij uit 1664.

Het huis

Het woonhuis is klimaatneutraal met 4 woningen. Er zijn 36 appartementen waarvan er 2 logeerplekken zijn. Er is 24/7 een wakkere dienst aanwezig zodat we er dag en nacht voor je kunnen zijn. Je krijgt van ons zorg en begeleiding.
Elke woning heeft een gezamenlijke huiskamer met riante keuken. Er zijn 9 woon/slaapkamers met eigen badkamer, een verpleegbadkamer en wasruimte. Er wordt gewerkt met vaste teams van begeleiding. De woning is voorzien van zorgdomotica, zoals alarmering, en plafond-tilliften.
Op elke verdieping is ook een snoezelruimte aanwezig. Hier kun heerlijk ontspannen op het verwarmt waterbed en genieten van licht en muziek. De woning beschikt over een grote trap en een lift. Naast de woning is er een beleeftuin je kan genieten van mooie kleuren, planten, het zonnetje en de rust..

De dagbesteding

In de boerderij zit de dagbesteding. Het team van Werk & Begeleiding biedt veel activiteiten op maat aan en houdt rekening gehouden wat jij wilt en kunt. Er worden regelmatig themaweken georganiseerd. Verder knutselen we, we lachen, zingen, praten en spelen spelletjes. Er is ook ruimte om de rust op te zoeken of eigen
hobby's uit te oefenen.

Begeleiding

Liefde, lef en meesterschap staan centraal bij de begeleiding van Hof Kromwege. Wij leveren belevingsgerichte zorg. We kijken naar wat de bewoner nodig heeft en wat de bewoner kan en wil. Ook hebben wij vrijwilligers die verschillende activiteiten ondernemen met bewoners.

Vergaderruimte

Hof Kromwege heeft een vergaderruimte met eigen toilet en keuken. Hier kan door diverse mensen gebruik van gemaakt worden. De vergaderruimte bevindt zich op de zolder van de oude boerderij.
We willen wel graag dat je informeert of de ruimte beschikbaar is en hem reserveert.

Adres
Driewege 3
4388 GZ Oost-Souburg

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons