Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Noordsingel

Noordsingel

Noordsingel is een woonlocatie in Middelburg. Deze locatie biedt woonruimte aan 23 mensen met een verstandelijke beperking (VB). Iedereen heeft een eigen appartement.

Wonen bij de Noordsingel

Bij de Noordsingel in Middelburg helpen we je zo zelfstandig mogelijk te leven. We helpen je ook je sociale netwerk uit te breiden. Samen met jou stellen we persoonlijk doelen. We kijken waar jij ondersteuning bij nodig hebt. Daarnaast leer je nieuwe vaardigheden en zo zelfstandig mogelijk te functioneren in de maatschappij. Overdag ga je naar je werk of dagbesteding.

Gemeenschappelijke huiskamer

Er is een woonkamer waar je gezellig kunt koffiedrinken of eten met de andere bewoners. Elke dag wordt er gekookt door de begeleiding. Natuurlijk mag je ook zelf koken. Je kunt kiezen of je wilt eten in de woonkamer of in je eigen appartement.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina