Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Almere

Wil jij graag begeleid wonen in Almere? Dat kan bij Philadelphia! Lees snel verder en kom meer te weten over onze woonlocaties in Almere en omgeving.

Ik wil meer informatie

Begeleid wonen in Almere

Bij Philadelphia gunnen we jou een fijn thuis. Daarom hebben we verschillende locaties voor begeleid wonen voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Ook in Almere en omgeving. Hier kun jij zo veel mogelijk je eigen leven leiden. Maar wel met de dagelijkse begeleiding die jij hierbij nodig hebt. Op onze locaties voor begeleid wonen in Almere werken we met het Mooi leven-concept. Dit betekent dat je medebewoners, familie, begeleiders en vrijwilligers als een team samenwerken om het beste uit jou te halen. Jij kunt, als je dat wilt, een bijdrage leveren op basis van jouw talenten en wensen.

Begeleid zelfstandig wonen

Kies je voor één van onze woonlocaties in Almere? Dan krijg je een eigen appartement. Hier kun je zelfstandig wonen. Heb je hulp nodig bij een dagelijkse activiteit? Zoals bij het koken, boodschappen doen of schoonmaken? Dan staat onze professionele begeleiding klaar om je te helpen.

Contact met medebewoners en de buurt

Heb je graag andere mensen om je heen? Dan kun je er op de meeste locaties voor begeleid wonen van Philadelphia voor kiezen om dingen samen te doen met je medebewoners. Of met de buren. Zo heeft één van onze locaties voor begeleid wonen in Almere een ontmoetingsplek. Hier worden verschillende activiteiten georganiseerd voor bewoners en de buurt. Wat dacht je van samen koken, zingen of wandelen?

Welke locatie voor begeleid wonen past bij jou?

In de locatiegids op onze website ontdek je welke locatie voor begeleid wonen in Almere of omgeving het beste bij jou past. Misschien kies je voor een woonlocatie in Almere Buiten. Of wil je liever wonen in de omgeving van Almere, bijvoorbeeld op één van onze locaties voor begeleid wonen in Huizen.

Meer weten? Wil je meer weten over onze locaties voor begeleid wonen in Almere en omgeving? Of heb je een algemene vraag over begeleid wonen bij Philadelphia? Neem dan contact op met ons cliëntbureau. De collega's hier kunnen ook meer vertellen over de indicatie die je nodig hebt om bij ons te kunnen wonen. Het cliëntbureau is op werkdagen gratis bereikbaar op het nummer 0800 – 0830. Je kunt ook een kijkje nemen op de pagina over begeleid wonen op onze website voor meer informatie.

Wil je meer weten? Bel ons of bekijk de andere contactmogelijkheden

08000830