Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Almere

Oslostraat

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, psychische problematiek

Locatietype

Ontmoetingsplek, Ambulante begeleiding, Woonlocatie

Faciliteiten

Winkel, Parkeergelegenheid, Activiteitencentrum, Restaurant

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Je bent welkom in de Oslostraat!

De Oslostraat is een straat in Almere Buiten. In de Oslostraat kun je zelfstandig begeleid wonen. Zelfstandig begeleid wonen betekent dat een coach je helpt en ondersteunt waar dat nodig is. De coach helpt je ook om nieuwe dingen te proberen en te ontdekken wat jouw talenten zijn.

Wonen in de Oslostraat, hoe ziet dat eruit?

In de Oslostraat richten we ons op het prettig wonen in de buurt. Zo zijn er 's avonds en in het weekend regelmatig buurtactiviteiten waar je je buren beter leert kennen en samen gezellige dingen onderneemt. Dit is een buurt waar bewoners, familie, begeleiders en vrijwilligers als een team samenwerken om het beste uit elkaar te halen. Iedereen levert zijn bijdrage met zijn talenten en wensen. Wat vind jij leuk om in de Oslostraat te doen? Een gezellige buurt bouwen doen we samen! Als bewoner heb je contact met je buren en doe je mee. Als ouder draag je zorg voor het leven van je kind en neem je de verantwoordelijkheid om samen met de begeleiders wensen te realiseren. En je kijkt naar wat je kunt bijdragen om de Oslostraat tot een fijne woonplek te maken.

Overdag is iedereen naar zijn werk of naar de dagbesteding. 's Nachts kun je terugvallen op DigiContact, een 24 uurs beeldbelverbinding voor ondersteuning op afstand. In de Oslostraat staat 'het samen doen' centraal. Iedere bewoner telt mee. Je bent onderdeel van de wijk. Samen houden de inwoners de omgeving groen, schoon en gezellig. Iedereen zet zijn eigen talenten in. Er wordt niet gekeken naar je beperking, maar naar wie je bent.

Adres
Noordeindepad 16
1334 CB Almere

Maandelijkse ontmoetingen in de Oslostraat

Maandelijks organiseren we een gezamenlijk etentje met alle buurtbewoners. Dit vindt plaats in de ontmoetingsruimte in de straat. Eet je een keer mee? Of wil je mee koken? Ben je nieuw in de buurt? Dan leer je je buren snel kennen via deze buurtactiviteiten, waarbij iedereen welkom is.Wil jij zelfstandig begeleid wonen in één van de appartementen in de Oslostraat? Voor meer informatie bel je met ons Cliëntbureau 0800 - 0830.

"Iedereen telt mee en kan en mag meedoen."

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons