Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Zwolle

Zoek je een dagbesteding waar je activiteiten op jouw tempo en niveau kunt doen? Lees dan meer over dagbesteding Zwolle van Philadelphia.

Neem contact op

Dagbesteding Zwolle

Woon je in Zwolle en wil je graag naar belevingsgerichte of arbeidsmatige dagbesteding of een leer/werktraject volgen? Dan past dagbesteding Zwolle helemaal bij jou. Op jouw tempo of niveau kan je er allerlei activiteiten en werkzaamheden doen. Je kunt doen wat jij leuk vindt en allerlei activiteiten uitproberen. Zo ontdek je jouw talenten en interesses, ontwikkel je vaardigheden en maak je veel plezier. Bij dagbesteding Zwolle stellen we jouw ontwikkeling dan ook centraal en willen we dat je een fijne dag hebt.

Dagbesteding bij Philadelphia

In Zwolle zijn er drie verschillende locaties waar dagbesteding wordt geboden. Ook in steden en dorpen om Zwolle heen zijn er veel dagbestedingslocaties, zoals in ’s Heerenbroek, IJsselmuiden, Dalfsen, Genemuiden, Oldebroek, Kampen en Heerde. Hierdoor is er altijd een locatie van dagbesteding Zwolle Zwolle die goed bij jou past.

’t Hagenhuus is een dag- en activiteitencentrum in Zwolle. Het richt zich op mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), verstandelijke beperking (VB) of ernstig meervoudige beperking (EMB). Hier worden activiteiten aangeboden die gericht zijn op de zintuigen, kun je creatieve activiteiten doen, koken en bakken, muziek maken en textiel bewerken.

De tweede locatie waar dagbesteding in Zwolle wordt geboden, is De Boeier. Het is een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en aan hen wordt daar ook dagbesteding geboden. Bewoners kunnen daar muziek maken, spelletjes doen, knutselen en allerlei andere activiteiten doen.

PhilaZon is de laatste locatie waar dagbesteding in Zwolle wordt geboden. Hier kunnen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of verstandelijke beperking (VB) naartoe. Vanuit deze locatie ondersteun je het personeel van het Zonnehuis. Je kunt onder andere activiteiten met de ouderen organiseren, koken, bakken en de banden van rolstoelen en rollators oppompen.

Dagbesteding van Philadelphia in Zwolle

Dagbesteding Zwolle zet jouw ontwikkeling centraal. De activiteiten en benodigde begeleiding worden op jouw vaardigheden en talenten aangepast. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen, gaan we van tevoren met jou en jouw familie in gesprek. We bespreken jouw interesses en wensen en zijn benieuwd naar wat je al goed kan en wat je nog wil leren.

Wil je meer weten over dagbesteding Zwolle? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Ons cliëntbureau bepreekt dit graag met jou. Neem gerust contact met ze op.