PhilaZon is een dagbestedingslocatie in Zwolle. Bij PhilaZon werken mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB).

De begeleiding bij PhilaZon is op basis van werkbegeleiding. Dit betekent dat begeleiding niet continue aanwezig is. Maar regelmatig langs komt voor een gesprek met de deelnemer en het personeel waar de deelnemer mee werkt. Er kan altijd telefonisch contact gezocht worden met begeleiding gedurende de werktijd van de deelnemer.

Dagbesteding Philazon

We gaan in gesprek over de kwaliteiten van de deelnemer en gaan dan op zoek naar de mogelijkheden binnen de Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Als je bij PhilaZon aan het werk gaat kun je zelfstandig werken en kun je je hulpvraag uitstellen tot het contactmoment. Dit contactmoment kan verschillend zijn, variërend tussen een dag maar ook een week.

De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn heel divers. Dit ligt aan de mogelijkheden bij de Zonnehuis groep IJsselVecht maar ook aan de interesse van de deelnemer. Een voorbeeld van wat wij doen: Bewoners ophalen en wegbrengen voor activiteiten zoals bingo, maar ook het aankruisen van getallen bij de bingo. Ook ondersteunen wij de verpleging, wij helpen op een afdeling. Samen met jou gaan wij opzoek naar mogelijkheden!

PhilaZon

Werk en dagbesteding
Nijenhuislaan 175
8043 WB ZWOLLE
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Specialisme

autisme

psychische problematiek

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

lift

De locatie heeft een lift. Zo kunnen ook mensen die moeilijk ter been zijn of rolstoelgebonden zich naar andere verdiepingen verplaatsen.

restaurant

Woonvorm

gemeenschappelijke ruimte

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat