Dag- en activiteitencentrum ’t Hagenhuus is een werk en dagbesteding in Zwolle. Hier komen mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een ernstig meervoudige beperking (EMB). ’t Hagenhuus is gelegen in de wijk Stadshagen.

Dagbesteding ‘t Hagenhuus

Er zijn twee teams van begeleiders. Samen met hen kijk je wat je nodig hebt. In 't Hagenhuus kun je van alles doen. Sommigen krijgen speciale verzorging. Zij doen veel met horen, ruiken, voelen en zien. Ze maken zeep en ook muziek. Of ze knutselen, snoezelen en doen spelletjes. De andere groep kan net wat meer. Ze maken bijvoorbeeld kaarten van zelfgeschept papier. En licht industrieel werk. Maar er wordt ook in de tuin gewerkt, eten en drinken verzorgd (catering), gekookt en kleine dieren verzorgd. Er komen kinderen, jongeren en volwassenen.

Dag- en activiteitencentrum 't Hagenhuus

Werk en dagbesteding
Ingelandhof 2
8043 EC ZWOLLE

Doelgroep

Je kunt genieten van kleine alledaagse dingen. We besteden veel aandacht aan communicatie. Om zo goed als mogelijk te weten te komen wat jij wilt en waarom je dat wilt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

Snoezelen is een heerlijke ontspannende bezigheid voor mensen met een ernstig meervoudige beperking, maar ook de mensen met een lichtere handicap verblijven er graag.

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Vragen

Philadelphia werkt in opdracht van het UWV of van gemeenten. Naast het UWV en de gemeente krijg je te maken met de Belastingdienst. Ook kan het zijn dat collega-bedrijven of instellingen zijn betrokken.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.