Dag- en activiteitencentrum ’t Hagenhuus is een werk- en dagbestedingslocatie in Zwolle. Hier komen mensen met een (licht) verstandelijke beperking (LVB en VB) of een ernstig meervoudige beperking (EMB). ’t Hagenhuus is gelegen in de wijk Stadshagen.

Dagbesteding ‘t Hagenhuus in Zwolle

Er zijn drie groepen met elk een begeleider. Samen met hen kijk je wat je nodig hebt. In 't Hagenhuus kun je van alles doen, de activiteiten zijn heel divers. Er worden onder andere sensopathische activiteiten (gericht op de zintuigen) aangeboden. Daarnaast zijn er creatieve activiteiten zoals kaarten en zeep maken, en papier scheppen. Ook kun je bij ons koken en bakken, muziek maken en textiel bewerken. De deelnemers zijn in de leeftijd van 17 tot 70 jaar.

Dag- en activiteitencentrum 't Hagenhuus

Werk en dagbesteding
Ingelandhof 2
8043 EC ZWOLLE
asdas

Doelgroep

Je kunt genieten van kleine alledaagse dingen. We besteden veel aandacht aan communicatie. Om zo goed als mogelijk te weten te komen wat jij wilt en waarom je dat wilt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

Snoezelen is een heerlijke ontspannende bezigheid voor mensen met een ernstig meervoudige beperking, maar ook de mensen met een lichtere handicap verblijven er graag.

Ligging

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.