Dag- en activiteitencentrum ’t Hagenhuus is een werk- en dagbestedingslocatie in Zwolle. Hier komen mensen met een (licht) verstandelijke beperking (LVB en VB) of een ernstig meervoudige beperking (EMB). ’t Hagenhuus is gelegen in de wijk Stadshagen.

Dagbesteding ‘t Hagenhuus in Zwolle

Er zijn drie groepen met elk een begeleider. Samen met hen kijk je wat je nodig hebt. In 't Hagenhuus kun je van alles doen, de activiteiten zijn heel divers. Er worden onder andere sensopathische activiteiten (gericht op de zintuigen) aangeboden. Daarnaast zijn er creatieve activiteiten zoals kaarten en zeep maken, en papier scheppen. Ook kun je bij ons koken en bakken, muziek maken en textiel bewerken. De deelnemers zijn in de leeftijd van 17 tot 70 jaar.

Dag- en activiteitencentrum 't Hagenhuus

Werk en dagbesteding
Ingelandhof 2
8043 EC Zwolle
Doelgroep

Ernstige meervoudige beperking

Je kunt genieten van kleine alledaagse dingen. We besteden veel aandacht aan communicatie. Om zo goed als mogelijk te weten te komen wat jij wilt en waarom je dat wilt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Specialisme

auditieve beperking

visuele beperking

autisme

Ligging

centrum

Binnen 1km afstand van de locatie is er een centrum.

woonwijk

De locatie bevindt zich in een woonwijk.

openbaar vervoer

Binnen 1km afstand van de locatie kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer.
Faciliteiten

parkeergelegenheid

De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid. Zo zijn bezoekers altijd in de gelegenheid om even langs te komen.

rolstoeltoegankelijk

De locatie is rolstoeltoegankelijk. Dat betekent dat de deuren breed genoeg zijn om te passeren met een rolstoel en er een lift aanwezig is.

snoezelruimte

Snoezelen is een heerlijke ontspannende bezigheid voor mensen met een ernstig meervoudige beperking, maar ook de mensen met een lichtere handicap verblijven er graag.

Locatiepagina kwaliteit en contact

 


 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 
 

 

 

 

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat