Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Veenendaal

Bij dagbesteding Veenendaal kan je plezier kan maken en jezelf ontwikkelen. In een vertrouwde omgeving met begeleiding die bij jou past.

Neem contact op

Dagbesteding Veenendaal

Wens je een fijne en vertrouwde dagbesteding en woon je in (de omgeving van) Veenendaal? Dan is dagbesteding Veenendaal van Philadelphia wat voor jou. Je kunt er naar een belevingsgerichte of arbeidsmatige dagbesteding of een leer/werktraject volgen. Hierbij doe je activiteiten die bij jouw niveau en tempo passen. Je kunt jezelf ontwikkelen en jouw talenten ontdekken. Daar word je, passend op jouw ontwikkeling, bij begeleid. Stap voor stap kan je jouw doelen bereiken en zo een fijne tijd hebben bij dagbesteding Veenendaal.

Dagbesteding bij Philadelphia

Dagbesteding Veenendaal heeft twee locaties in Veenendaal (De Wending en De Schutsluis) en een locatie in Bennekom (TOP Bennekom). De Wending is een locatie waar 22 bewoners met een intensieve zorgvraag wonen. Daar wordt interne dagbesteding aan oudere bewoners gegeven. Ze kunnen er allerlei activiteiten doen en met anderen samenkomen.

De Schutsluis is er voor mensen met een lichte of matige verstandelijke beperking. Je kunt er verschillende activiteiten en werkzaamheden doen, maar dat kan ook bij organisaties in de buurt waar zij mee samenwerken. Je kunt er creatieve producten maken, die producten verkopen in de winkel, houtbewerken, avondmaaltijden voorbereiden, inpak- en productiewerkzaamheden uitvoeren, werken in de wasservice en ondersteunen bij woonzorgcentrum de Engelenburg.

Bij TOP Bennekom kan je terecht als je een lichte of matige verstandelijke of een ernstig meervoudige beperking hebt. Op basis van jouw talenten en wensen kan je er allerlei activiteiten doen. Zo is het onder andere mogelijk om te werken in de moestuin, creatieve activiteiten te doen, licht huishoudelijke taken uit te voeren of mee te helpen in de winkel.

Dagbesteding van Philadelphia in Veenendaal

Bij dagbesteding Veenendaal stellen wij jouw ontwikkeling centraal. Om de activiteiten die jij doet zo goed mogelijk op jou af te kunnen stemmen, moeten we jou goed leren kennen. Daarom gaan we, voordat de dagbesteding start, met jou en jouw familie in gesprek. We zullen bespreken wat jouw wensen en interesses zijn, wat je al goed kan en wat je nog meer wilt leren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat dagbesteding Veenendaal voor jou kan betekenen? Je kunt contact opnemen met ons cliëntbureau. Zij zullen je te woord staan en al jouw vragen beantwoorden.