Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

TOP Bennekom

TOP Bennekom

TOP Bennekom is een werk- en dagbestedingslocatie in Bennekom. Je kunt bij ons terecht als je een lichte of matige verstandelijke beperking hebt. Onze locatie ligt in het buitengebied van Bennekom.

Dagbesteding TOP Bennekom in Bennekom


Bij TOP Bennekom kun je verschillende werkzaamheden doen. Samen met jou kijken we naar jouw talenten en wensen. Wat kun je al? En wat wil je nog graag leren. Daarna zoeken we werkzaamheden die echt bij jou passen. Je kunt bijvoorbeeld creatief aan de slag, in- en uitpakwerkzaamheden doen, of licht huishoudelijke taken uitvoeren.

Er is dus genoeg te doen in en rond TOP Bennekom. Wil je een keer komen kijken of dit een leuke werkplek is voor jou? Dan ben je altijd welkom!

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina