TOP Bennekom is een werk- en dagbestedingslocatie in Bennekom. Je kunt bij ons terecht als je een lichte of matige verstandelijke beperking hebt. Ook bieden we ondersteuning aan mensen met een ernstig meervoudige beperking. Onze locatie ligt in het buitengebied van Bennekom.

Dagbesteding TOP Bennekom in Bennekom

Bij TOP Bennekom kun je verschillende werkzaamheden doen. Samen met jou kijken we naar jouw talenten en wensen. Wat kun je al? En wat wil je nog graag leren. Daarna zoeken we werkzaamheden die echt bij jou passen. Je kunt bijvoorbeeld werken in de moestuin, creatief aan de slag, in- en uitpakwerkzaamheden doen, of licht huishoudelijke taken uitvoeren. Meehelpen in de winkel en gasten ontvangen.

Tuinieren tussen de weilanden

Als je het fijn vindt om buiten bezig te zijn, kun je bij ons werken in de moestuin. We kweken groenten en kruiden, en die verkopen we in onze winkel. Ook gaan we regelmatig wandelen in de nabije omgeving.

Inpakwerkzaamheden

Voor meerdere organisaties doen we inpakwerkzaamheden van allerlei producten. Zoals voor een verffabrikant of een veevoederbedrijf. Het is afwisselend werk en zo kun je elke keer wat anders doen.

Werkplekken in Bennekom

Wil je graag iets leren? Dat kan ook in Bennekom. We hebben werkplekken in een verzorgingstehuis. Hier kun je bijvoorbeeld in het Grand Café koffie en thee schenken of broodjes klaarmaken voor de lunch. Ook vouwen wij de was op. We brengen bewoners naar activiteiten, bezorgen post bij de bewoners en maken gezellig een praatje.

Daarnaast is er een werkplek bij een diervoederbedrijf.

Er is dus genoeg te doen in en rond TOP Bennekom. Wil je een keer komen kijken of dit een leuke werkplek is voor jou? Dan ben je altijd welkom!

TOP Bennekom

Werk en dagbesteding
Viermorgenweg 2b
6721 MS BENNEKOM
Doelgroep

Ernstige meervoudige beperking

Je kunt genieten van kleine alledaagse dingen. We besteden veel aandacht aan communicatie. Om zo goed als mogelijk te weten te komen wat jij wilt en waarom je dat wilt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Specialisme

autisme

psychische problematiek

psychiatrische problematiek

Faciliteiten

activiteitencentrum

In het activiteitencentrum proberen we je activiteiten aan te bieden waar jij plezier aan beleeft.

winkel

locatiepagina kwaliteit

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via: 0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.