TOP Bennekom is een werk- en dagbestedingslocatie in Bennekom. Hier werken mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB), een verstandelijke beperking (VB) of een ernstig meervoudige beperking (EMB). De Buurtboerderij ligt op een prachtige locatie in het buitengebied van Bennekom. 

TOP Bennekom

In het dagcentrum zijn er verschillende werkzaamheden die je kunt doen. Samen kijken we naar jouw talenten en wensen, en daar zoeken we passende activiteiten bij. Je kunt bijvoorbeeld werken in de moestuin, creatief aan de slag, in- en uitpakwerkzaamheden doen, of licht huishoudelijke taken uitvoeren. Ook kan je klanten ontvangen met een kopje koffie of thee in de winkel.

Midden tussen de weilanden

Zo kun je elke keer wat anders doen. Het dagcentrum ligt bij Bennekom en Ede in de buurt. Midden tussen de weilanden. We gaan vaak ook naar buiten. Lekker lopen door de wind of in de zon. Vlakbij het huis is een speeltuin.

TOP Bennekom

Werk en dagbesteding
Viermorgenweg 2b
6721 MS BENNEKOM
asdas

Doelgroep

Je kunt genieten van kleine alledaagse dingen. We besteden veel aandacht aan communicatie. Om zo goed als mogelijk te weten te komen wat jij wilt en waarom je dat wilt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

In het activiteitencentrum proberen we je activiteiten aan te bieden waar jij plezier aan beleeft.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.