Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Schutsluis

De Schutsluis

De Schutsluis is een dagbestedingslocatie, leer- en werkplek. Je kunt bij ons terecht wanneer je een lichte of matige verstandelijke beperking (LVB) hebt. Wij hebben een prachtige locatie in Veenendaal waar je verschillende werkzaamheden kunt doen. Op onze locatie zelf maar ook bij organisaties in de buurt waar wij mee samenwerken zoals de Engelenburg en woonlocatie de Uiverstraat. Je werkt met leuke collega's. En de sfeer is veilig en gezellig en met aandacht voor elkaar.

Wij kijken naar jouw talenten

Belangrijk is dat we kijken naar jouw talenten. Wat je al kan. En wat je nog graag wilt leren. Daarvoor maken we samen een plan. We zoeken daarna werk dat echt bij jou past. Dat kan zijn op onze vaste locatie De Schutsluis. Maar ook bij andere bedrijven en organisaties waar wij mee samenwerken. Zo doe je ervaring op en kun je leren en groeien. En jezelf verder ontwikkelen.

Wat kun je bijvoorbeeld doen?

  • Creatieve producten maken en verkopen in onze winkel
  • Inpak- en productiewerkzaamheden voor bedrijven
  • Ondersteunen bij woonzorgcentrum De Engelenburg
  • Wasservice doen voor onze woonlocatie Uiverstraat
  • Voorbereiden en klaarmaken van de avondmaaltijden voor woonlocatie Uiverstraat
  • Houtbewerking

De Engelenburg

In het woonzorgcentrum ondersteunen wij bij activiteiten voor bewoners. We halen en brengen bewoners naar het koffie drinken of een activiteit. Ook doen we wel een boodschappen en allerlei klussen zoals: de containers aan de weg zetten. Prullenbakken leegmaken, post bij de bewoners brengen en nog veel meer.

De Uiverstraat

Bij deze woonlocatie van Philadelphia kun je bijvoorbeeld meehelpen bij: de was verzorgen, strijken en rondbrengen. Wij koken de avondmaaltijd voor de bewoners. En halen glas en oud papier op en brengen het ook weg.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan vertellen we je graag meer. Bel of mail ons of kom eens langs om te kijken.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina