Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Mooi Leven Huis Bennekom

Mooi Leven Huis Bennekom

Mooi Leven Huis Bennekom is een woonlocatie voor mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB).

Wonen in Mooi Leven Huis Bennekom

Op deze locatie werken we vanuit de visie ‘Mooi Leven’. Het is een locatie waar bewoners, familie, begeleiders en vrijwilligers als een team zo informeel mogelijk samenwerken om het beste uit jou te halen. Jij kunt een bijdrage leveren op basis van jouw talenten en wensen.

Je hebt je eigen studio, maar je bent ook bereid om je wereld te delen zodat je een rol krijgt in de wereld van een ander.

Samen

Het gaat niet alleen over op een andere manier willen zorgen, maar ook om dilemma's die zich in elk leven afspelen. Verbinding vinden we belangrijk, het geven en nemen, het gehoord en gezien worden als kind, ouder, familie en professional: als mens dus. Omdat samen meer is dan alleen. Dat is Mooi Leven!

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina