Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Utrecht

Op zoek naar een fijne dagbesteding in de provincie Utrecht? Dan ben je bij dagbesteding Utrecht van Philadelphia aan het juiste adres. Lees meer!

Neem contact op

Dagbesteding Utrecht

Ben je op zoek naar een fijne dagbesteding in de provincie Utrecht? Dan ben je bij Philadelphia aan het juiste adres. Bij de dagbesteding in Utrecht staan jij en plezier maken namelijk centraal. Zo zorgen we er samen voor dat jij een fijne dag hebt. Je kunt allerlei leuke activiteiten bij ons doen, afgestemd op jouw niveau en tempo. Misschien zijn het activiteiten die je al goed kan of waar je juist nog beter in wil worden. Daardoor kan je jouw talenten ontdekken en nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

Er zijn meer dan twintig locaties waar dagbesteding in de provincie Utrecht wordt gegeven. Er zijn bijvoorbeeld meerde locaties in de stad Utrecht, Hilversum, Amersfoort en Huizen, maar ook locaties in Soesterberg, Woerden en Houten. Daardoor is er een ruime keuze aan fijne dagbestedingslocaties van Philadelphia, waardoor er altijd een locatie is voor dagbesteding in Utrecht die bij jou past.

Dagbesteding bij Philadelphia

Om jou de activiteiten te bieden die jij leuk vindt of waar jij nog beter in wil worden, hebben we veel keuze aan activiteiten bij dagbesteding Utrecht. Je kunt bijvoorbeeld allerlei creatieve activiteiten doen. Denk aan kunstwerken maken, breien, schilderen en veel meer. Sommige kunstwerken verkopen we ook in een atelier.

Ben je niet zo creatief? Dan kan je ook helpen in het tuinonderhoud, in de was- en strijkservice van locaties, op een kantoor of in restaurants. Je kunt bijvoorbeeld ondersteunen in de bediening of gastvrouw- of heer zijn. Ook is er op verschillende dagbestedingslocaties in Utrecht een snoezelruimte of belevingstheater.

Dagbesteding van Philadelphia in Utrecht

Bij dagbesteding Utrecht van Philadelphia stellen we jou centraal. We sluiten aan bij jouw talenten en ontwikkeling. Om dat te kunnen doen, moeten we jou natuurlijk wel goed kennen. Daarom staan we nauw in contact en hebben we regelmatig overleg met jou en jouw familie. Lijkt dit jou erg fijn? Neem dan contact met ons op om te bespreken of dagbesteding in Utrecht iets voor jou is. Bel daarvoor ons cliëntbureau.