Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

UTRECHT

Multimediawerkplaats Utrecht (Studio 4)

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, NAH

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Rolstoeltoegankelijk

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Studio Vier is een multimediawerkplaats. Hier houden we ons voornamelijk bezig met media, vormgeving, film, fotografie, audio en ga zo maar door. Een hele creatieve plek dus! Hier werken voornamelijk jong volwassenen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en interesse in en/of affiniteit met multimedia.

In ons kantoorpand bij FC Utrecht hebben wij verschillende creatieve werkplekken waar we werken met de beste apparatuur. Zo hebben wij goede pc's, iMacs en camera's. We hebben zelfs een geluidsdichte studio met opnamemateriaal. Ook werken wij met verschillende programma's zoals de Adobe Creative Cloud en hebben wij een plek waar je ook tot rust kunt komen.

Je krijgt opdrachten via Philadelphia, FC Utrecht of andere externe bedrijven. Hier mag je zelf of met elkaar op je eigen tempo aan werken.

Begeleiding

De begeleiders zijn opgeleid in multimedia en vormgeving en hebben daarnaast kennis over en ervaring met de doelgroep. We zijn dus bekwame begeleiders die ook in staat zijn om samen jou kwalitatief goede multimediaproducten te produceren.

Missie

Werkgeluk voor iedereen, dus ook voor mensen met een beperking. Bij Studio Vier zijn wij van mening dat iedereen het recht heeft om een werkplek te vinden waar je gelukkig bent. Een plek waar je jezelf mag en kan zijn en waar je gewaardeerd wordt om wie je bent. Iedereen heeft eigen interesses en talenten en die moet je kunnen inzetten. Voor mensen met een beperking is dit niet altijd vanzelfsprekend. Studio Vier wil mensen met een beperking, en met een interesse in multimedia, een fijne werkplek geven waar zij hun talenten kunnen benutten.

Amber Kos tel. 06 – 31 01 71 56

Annemarie Paternotte tel. 06 – 31 01 71 59

Adres
Herculesplein 351 A
3584 AA UTRECHT

Visie

Studio Vier geeft mensen met een beperking en een interesse in multimedia een zinvolle dagbesteding. Wij kijken samen met jou naar waar je interesse en talenten liggen, om daar zo goed mogelijk bij aan te sluiten. Sommige deelnemers zullen bij ons werken aan opdrachten die binnenkomen, anderen zullen werken aan hun eigen projecten. De een stroomt uiteindelijk door naar een betaalde baan, anderen blijven langer bij ons. Hierbij kijken we altijd naar jou eigen mogelijkheden en doelen. Die evalueren we ook regelmatig.

"Wij kijken samen met jou naar waar je interesse en talenten liggen"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons