Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Heerlyck in het Houtens Erf

Heerlyck in het Houtens Erf

Heerlyck in het Houtens Erf is een dagbesteding in Houten voor deelnemers met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en verstandelijke beperking (VB).

Werken en leren bij Heerlyck in het Houtens Erf in Houten

De deelnemers leren hier (horeca)vaardigheden, ontwikkelen zichzelf en bakken met veel liefde allerlei lekkers. Bij Heerlyck kun je versgebakken koekjes en taarten bestellen.

Heerlyck is een plek in Houten waar je de smaak van vroeger proeft, dat is waar je ons aan herkent. Ambachtelijk, en biologisch op aanvraag. Heerlyck is open en transparant, ze werken vanuit een open keuken. Maar één ding houden ze geheim: de recepten. Proef de appeltaart en je wilt nooit meer iets anders.

Herelyck is gevestigd in Het Houtens Erf (ZorgSpectrum) en dat zorgt voor een unieke samenwerking tussen deelnemers met een beperking en ouderen.

Werkzaamheden

Dagbesteding Heerlyck heeft een uitgebreid aanbod.

• Werken in de keuken
Koekjes en taarten bakken, broodjes beleggen, groenten snijden en afwassen.

• Bediening
Ontvangen van de gasten van Het Houtens Erf en ervoor zorgen dat ze zich welkom voelen, een praatje maken en bestellingen opnemen.

• Facilitair werk
Schoonmaken in het gebouw van ZorgSpectrum Het Houtens Erf.

• Creatieve werkzaamheden
Koekjes verpakken en versieren van verpakkingen en taartdozen.

Begeleiding

Alle deelnemers krijgen training en begeleiding.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina