Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Utrecht@Work

Utrecht@Work

Utrecht@Work is een dagbestedingslocatie en leerwerktraject in Utrecht. Bij ons kan je leren en werken in het stadion De Galgenwaard, thuishaven van Eredivisieclub FC Utrecht, met een licht verstandelijke beperking (LVB).

Dagbesteding en leerwerktraject Utrecht@Work

Ken je FC Utrecht? Als je een voetballiefhebber bent, dan ken je FC Utrecht zeker! Bij FC Utrecht steken we de handen flink uit de mouwen. Vervelen is er niet bij. We werken hier met 10 mensen en zijn 20-60 jaar.

We doen van alles in en rondom het stadion. Je kan de tribunes en kleedkamers schoonmaken. Of zwerfafval opruimen. De spelers van FC Utrecht zijn erg druk met trainen. Maar toch zijn er momenten dat je spelers ontmoet. Dat is gaaf hè!

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina