Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Friesland

Op zoek naar een fijne en vertrouwde dagbesteding in Friesland? Bij dagbesteding Friesland van Philadelphia doe je wat je leuk vindt. Lees hier meer!

Neem contact op

Dagbesteding Friesland

Ben je in Friesland op zoek naar een dagbesteding waar je helemaal jezelf kunt zijn? Dan ben je bij dagbesteding Friesland van Philadelphia aan het juiste adres. Je kunt namelijk doen wat je leuk vindt en jouw ontwikkeling en talenten staan daarbij centraal. Wil je activiteiten doen waar je al goed in bent of daag je jezelf uit om nog beter te worden in een activiteit? Zo leer je nieuwe talenten kennen en ontwikkel je nieuwe vaardigheden. Denk aan sociale vaardigheden of de behendigheid in een bepaalde activiteit. Bij dagbesteding Friesland vinden we het belangrijk dat je een fijne dag hebt. We maken daarom veel plezier en hebben het gezellig met z’n allen.

In Friesland zijn er veel dagbestedingslocaties van Philadelphia te vinden. We hebben maar liefst 6 locaties voor dagbesteding in Sneek, 1 locatie voor dagbesteding in Bolsward en 1 locatie voor dagbesteding in Oppenhuizen. Sommige dagbestedingslocaties zijn ook woonlocaties. De mensen die daar wonen, kunnen gemakkelijk naar deze dagbesteding toe. Maar ook mensen die er niet wonen, kunnen bij deze dagbesteding terecht. Er is dus altijd een locatie die goed bij jou past.

Dagbesteding bij Philadelphia

Bij de dagbesteding in Friesland kan je allerlei leuke, nuttige en leerzame activiteiten doen. Er is voor elk wat wils. Zo kan je helpen in een restaurant of werken als gastvrouw of -heer. Je kunt ondersteuning bieden in het tuinonderhoud, door het gras te maaien of struiken te snoeien. Met jouw hulp blijft de tuin het hele jaar door netjes. Je kunt helpen in het kantoor of in de was- en strijkservice en natuurlijk zijn er ook allerlei creatieve activiteiten te doen. Tot slot is er op sommige locaties een snoezelruimte of belevingstheater.

Dagbesteding van Philadelphia in Friesland

Bij dagbesteding Friesland van Philadelphia stellen we jouw ontwikkeling en talenten centraal. Om dat te kunnen doen, willen we jou goed leren kennen. Wat vind je leuk om te doen, wat kan je al goed en wat wil je graag nog leren? Hierover zijn we nauw in overleg met jou en jouw familie. Wil jij graag naar dagbesteding in Friesland van Philadelphia? Werknemers van ons cliëntbureau geven je graag meer informatie over wat we voor jou kunnen betekenen. Neem gerust contact met hen op!