Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Dobben

De Dobben

De Dobben is een werk- en dagbestedingslocatie in Bolsward. Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Dobben is een veelzijdig dagcentrum en ontmoetingsplek in Bolsward.

Ontdekken en doen wat bij je past!

Wil jij ontdekken waar je goed in bent en welk werk bij jou past? Philadelphia helpt jou om jouw talenten te ontdekken. En te ontwikkelen. Samen met professionele begeleiders kijk je naar wat je nodig hebt en wat bij jou past. Stap voor stap werken we aan concrete doelen. Je leert bij ons door te doen. Zo doe je ervaring op en ontdek je welk werk het beste bij jou past. Je leert ook om initiatief te nemen en wordt steeds zelfstandiger. Doen wat bij jou past, dat vinden wij belangrijk!

De Dobben in Bolsward

Vanuit de Dobben zijn er genoeg mogelijkheden om je talenten te ontdekken. Je kunt werken met verschillende materialen zoals kaarsen, hout, keramiek en papier. We recyclen ook producten. Maar je kunt ook op verschillende plekken werken. Bijvoorbeeld in een verzorgingstehuis. Je helpt dan met het klaarmaken van de tafels voor de lunch. Vult de voorraadkasten aan. Brengt oud papier en glas weg. En verdeelt de post. Ook kun je helpen met het netjes en schoon houden van de ruimtes.

Naast het werken vinden we het belangrijk om te werken aan het stimuleren van spraak en gevoel. En het onderhouden en ontwikkelen van gebarentaal.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina