Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Plevierenpad

Plevierenpad

Plevierenpad is een intensieve zorglocatie in Sneek. Hier wonen mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Op het Plevierenpad hebben we ook een werk en dagbesteding.

Wonen bij Plevierenpad

Het Plevierenpad heeft negentien ruime appartementen. Het gebouw is op een prachtige locatie in Sneek, met een mooie tuin rondom. In 2018 is er een belevingstuin aangelegd, met een dierenverblijf en spelmateriaal. In veel kamers is er een tillift systeem. Er wordt veel aandacht besteed aan gezonde voeding en beweging. Ook speelt muziek een grote rol op deze locatie. Daarnaast zijn er veel belevingsgerichte activiteiten.

Dagbesteding

Op Plevierenpad is er een interne dagbesteding. Hier krijgen veel bewoners dagactiviteiten aangeboden. Ook mensen die niet op Plevierenpad wonen, mogen naar deze dagbesteding.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina