Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

X11 Design

X11 Design

X11 Design is een werk- en dagbestedingslocatie in Sneek. Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ontdekken en doen wat bij je past!

Wil jij ontdekken waar je goed in bent en welk werk bij jou past? Philadelphia helpt jou om jouw talenten te ontdekken. En te ontwikkelen. Samen met professionele begeleiders kijk je naar wat je nodig hebt en wat bij jou past. Stap voor stap werken we aan concrete doelen. Je leert bij ons door te doen. Zo doe je ervaring op en ontdek je welk werk het beste bij jou past. Je leert ook om initiatief te nemen en wordt steeds zelfstandiger. Doen wat bij jou past, dat vinden wij belangrijk!

X11 Design in Sneek

Bij deze locatie hebben we verschillende afdelingen. Zo kun je:

  • Inpakwerk doen
    Dit doen we voor bedrijven. Bijvoorbeeld sneeuwdekens inpakken en sealen. Wenskaarten bundelen in stickeren. Of oud papier versnipperen. We krijgen veel verschillende opdrachten.
  • Printerij
    Je kunt werken met diverse computerprogramma’s die nodig zijn voor het maken van ontwerpen. Bijvoorbeeld voor T-shirts, bekers, tegels en tassen. Maar ook voor het maken van flyers, folders of visitekaartjes te maken. Het is belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en geduld hebt. Het is leuk en afwisselend werk waar je creatief bezig bent.
  • Werken met keramiek
    We maken ook producten van klei en keramiek. Zoals vazen, schalen en bekers. Deze producten verkopen we ook aan klanten. En klanten geven ons ook wel eens opdrachten om iets te maken.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina