Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Sneek

Tof Wurk Smidsstraat

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Auditieve beperking

Locatietype

Werk en dagbesteding, TalentWerkt

Faciliteiten

Arbeidstoeleiding, Parkeergelegenheid

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Loods 25 is een werk- en dagbestedingslocatie in Sneek. Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze locatie is een veelzijdige leerwerkplek in Sneek.

Ontdekken en doen wat bij je past!

Wil jij ontdekken waar je goed in bent en welk werk bij jou past? Philadelphia helpt jou om jouw talenten te ontdekken. En te ontwikkelen. Samen met professionele begeleiders kijk je naar wat je nodig hebt en wat bij jou past. Stap voor stap werken we aan concrete doelen. Je leert bij ons door te doen. Zo doe je ervaring op en ontdek je welk werk het beste bij jou past. Je leert ook om initiatief te nemen en wordt steeds zelfstandiger.

Adres
Smidsstraat 25
8601 WB Sneek

Loods 25

Wil jij vaardigheden leren om te kunnen werken in een bedrijf (sociaal)? Dan is Loods 25 een toffe plek om te werken. We maken verschillende producten. En als je zelf een idee of ontwerp hebt, kun je daar ook aan werken. Verder leer je samenwerken en hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen. Ook hebben we verschillende plekken bij bedrijven waar je werk-ervaring op kunt doen. Belangrijk is dat je een doorzetter bent. En dat je verantwoordelijkheid kunt nemen. Op deze plek kun je echt veel leren. En jezelf ontwikkelen.

Voor uitbreiding van interesses kunnen wij onze leerdoelen ook gaan voortzetten bij stadsboerderij de Sibbe, net buiten Sneek. De werkzaamheden zijn zeer divers, maar vinden voornamelijk buiten plaats. Een regenbuitje moet je dan ook niet kunnen deren!

"Doen wat bij jou past, dat vinden wij belangrijk!"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons