Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Lemmer

W&B Lemmer - Kerk

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek

Locatietype

Werk en dagbesteding, Leerwerk traject, TalentWerkt

Faciliteiten

Atelier, Rolstoeltoegankelijkheid, Parkeergelegenheid, Lunchroom, Restaurant

Woonvorm

Gemeenschappeljike ruimte

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

W&B Lemmer – Kerk is een werk- en dagbestedingslocatie voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). De locatie is gevestigd in de voormalig gereformeerde kerk in Lemmer.

Café Papageno

De kerkzaal (Café Papageno) is een ontmoetingsplek waar je terecht kunt voor koffie met lekkers of waar je heerlijk kunt lunchen. Samen met zorgmedewerkers en vrijwilligers bedien jij de gasten of bereid je de lunchgerechten en alle andere lekkernijen. Natuurlijk houden we rekening met wat jij leuk vindt en goed kunt. In de kerk worden ook verschillende evenementen georganiseerd waarbij wij een hapje en een drankje serveren. Het kan voorkomen dat jij ook gaat helpen bij deze evenementen. De ruimtes zijn mooi en schoon. Daar zorgen we met zijn allen voor.

Atelier

In het atelier kun je aan de slag met het maken van creatieve producten met verschillende materialen. Er wordt bijvoorbeeld gehaakt en een poppenhuis gemaakt voor de gasten in het restaurant. Liggen jouw talenten meer bij het ontwerpen van flyers voor diverse activiteiten in de omgeving, fotografie of videobewerking? Ook dat is mogelijk binnen het Papageno huis. Regelmatig bieden we workshops aan op het gebied van Culturele en Kunstzinnige Vorming (CKV). Geen dag is hetzelfde.

Adres
Wiepke Hofstraat 2
8531GM Lemmer

Werken bij W&B Lemmer – Kerk

Bij ons werk je met verschillende mensen samen. Met ondersteuning kun je jouw talenten inzetten. Je kunt je verder ontwikkelen en zinvol werk doen dat bij je past. Je ontwikkelt je werkvaardigheden binnen de horeca, kunst & cultuur en media & vormgeving. Zo doe jij mee in de maatschappij. Het werken naar jouw zelfstandigheid is belangrijk. Daarnaast bieden we cursussen en leerwerktrajecten aan. Kunnen we jouw binnenkort verwelkomen in ons team? Of kom je liever een keertje proefdraaien? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

"Natuurlijk houden we rekening met wat jij leuk vindt en goed kunt"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons