Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Sneek

Tofwurk de Eekmolen

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Epilepsie, NAH

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Activiteitencentrum

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Service Team Noord is een werk- en dagbestedingslocatie in Sneek. Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze locatie is een veelzijdige ontmoetingsplek, centraal gelegen in Friesland.

Ontdekken en doen wat bij je past!

Wil jij ontdekken waar je goed in bent en welk werk bij jou past? Philadelphia helpt jou om jouw talenten te ontdekken. En te ontwikkelen. Stap voor stap werken we aan concrete doelen. Je leert bij ons door te doen. Zo doe je ervaring op en ontdek je welk werk het beste bij jou past. Je leert ook om initiatief te nemen en wordt steeds zelfstandiger. Doen wat bij jou past, dat vinden wij belangrijk!

Adres
Frederik Hendrikstraat 22
8606 EJ Sneek

Service Team Noord

Vind je het leuk om anderen te helpen? En veel contact met mensen uit de buurt te hebben? Dan zit je bij het Service Team helemaal op je plek. Wij werken in het wijkcentrum ‘De Eekmolen’. Je kunt daar helpen in de catering. Zoals koffie en thee serveren of lunch klaarmaken. Ook doen we klussen in de wijk. Zoals: glas opruimen en ophalen, folders uitdelen en boodschappen halen. Maar ook halen we zwerfafval op in de wijk. Als mensen hulp nodig hebben, kijken wij hoe we ze kunnen helpen.

"Samen met professionele begeleiders kijk je naar wat je nodig hebt en wat bij jou past"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons