Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Bennekom

Wil jij dagbesteding in Bennekom of omgeving? Bekijk dan onze dagbestedingen waar jouw ontwikkeling en talenten centraal staan. Lees hier meer over de vormen.

Neem contact op

Dagbesteding Bennekom

Bij dagbesteding Bennekom maken we plezier. Je kunt er doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Ook kan je nieuwe talenten ontdekken door activiteiten uit te proberen. Daarvoor biedt dagbesteding Bennekom een veilige en vertrouwde plek. Jouw ontwikkeling staat centraal. Je kunt de activiteiten daarvoor volledig op jouw tempo en niveau doen.

In Bennekom is één dagbestedingslocatie van Philadelphia. Ook in de plaatsen eromheen zijn locaties te vinden, zoals in Doorwerth en Veenendaal. Daardoor is er altijd een locatie die bij jou past.

Dagbesteding bij Philadelphia

Philadelphia geeft dagbesteding in Arnhem en omgeving op drie locaties: een locatie in Arnhem, een locatie in Doorwerth en een locatie in Elst. Op deze locaties kunt u kiezen voor verschillende activiteiten.

Allereerst is PhilaBruis een horecagelegenheid en ontmoetingsplek in Arnhem waar je in de bediening, wasserij en de tuin kunt werken. Je kunt er bakken en op de afdeling facilitair werken. Op deze dagbestedingslocatie kan je dus van alles leren, waardoor er altijd wel iets is wat jij leuk vindt om te doen. Mooi-Land, de dagbesteding in Doorwerth, is een locatie voor spoedzorg of voor mensen die tijdelijk niet thuis kunnen wonen. Je kunt er onder andere huishoudelijk werk doen, in de keuken helpen en de tuin onderhouden. Tot slot is Park Bredelaar de dagbestedingslocatie in Elst. Daar kan je in de tuin of kas werken, het erf onderhouden en helpen bij de rondleidingen, workshops en evenementen. Zou jij graag op een van deze locaties willen werken? We kunnen jouw hulp altijd goed gebruiken bij dagbesteding in Arnhem en omgeving!

Dagbesteding van Philadelphia in Bennekom

We vinden het belangrijk dat de activiteiten die je doet goed bij jou aansluiten. Om te weten wat goed bij jou past, zijn we in nauw contact met jou en jouw familie. Ben je nieuwsgierig geworden naar of dagbesteding in Bennekom iets voor jou is? Ons cliëntbureau vertelt je er graag meer over. Neem gerust contact met hen op.