Servicebedrijf Mooi-Land is een werk- en dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Werken bij Mooi-Land

Woonzorgcentrum Mooi-Land is er voor mensen die spoedzorg nodig hebben of tijdelijk niet thuis kunnen wonen. Als jij het leuk vindt om te helpen in de zorg, dan is deze plek echt iets voor jou. Je kunt verschillende werkzaamheden doen voor medewerkers en bewoners van het   woonzorgcentrum. Zoals helpen in de keuken, huishoudelijk werk, helpen bij activiteiten voor bewoners, tuinonderhoud en klusjes, gastheer of gastvrouw zijn.

Leren en ontwikkelen

Belangrijk is dat we kijken naar jouw talenten en wensen. Waar ben je goed in? Wat kun je al? En wat wil je nog graag leren? Daarna zoeken we werkzaamheden die echt bij jou passen. Zo leer je en kun je jezelf verder ontwikkelen.

Servicebedrijf Mooi-Land

Werk en dagbesteding
Utrechtseweg 425
6865 CK DOORWERTH
Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Verstandelijke beperking

Je wilt een zo gewoon mogelijk leven leiden en doen waar je goed in bent. Wij kijken samen met jou naar wat jouw wensen zijn. Zodat jij een fijn leven hebt!
Locatietype

Werk en dagbesteding

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.
Specialisme

autisme

locatiepagina kwaliteit

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

 

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via: 0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.