Park Bredelaar is een werk- en begeleidingslocatie in Elst. Bij ons kan je werken met een verstandelijke beperking (VB) of een lichte verstandelijke beperking (LVB). 

Dagbesteding Park Bredelaar in Elst

Dagbesteding Buitenplaats de Grote Bredelaar bevindt zich op een landelijke plek in Elst. Het biedt een volwaardige werkplek aan mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Er is van alles te doen

We bieden een breed aanbod aan activiteiten en werkzaamheden. Als je groene vingers hebt kan je bij ons wieden, snoeien, zaaien en oogsten. Je kan ook helpen met het park en erf onderhouden, werken in de kas, bezig zijn met houtbewerking. Verder kan je ook meehelpen bij het geven van rondleidingen en workshops, ondersteunen bij evenementen en bezoekers welkom heten.

Park Bredelaar

Werk en dagbesteding
Breedlersestraat 7
6662 NP ELST
asdas

Doelgroep

Je wilt je eigen keuzes maken en zo zelfstandig mogelijk leven. Wij bespreken met jou welke ondersteuning jij nodig hebt. Zodat jij een zo prettig mogelijk leven kunt leiden.

Specialisme

Locatietype

Voor iedereen geldt dat een passende invulling van de dag bijdraagt aan een prettig leven. Philadelphia biedt verschillende soorten dagbesteding. Aansluitend bij de mensen die wij ondersteunen.

Faciliteiten

Woonvorm

Er is een gemeenschappelijke ruimte op de locatie. Hier kun je elkaar ontmoeten, koffiedrinken of even bijkletsen.

Vragen

We gebruiken de term slechthorend wanneer iemand gehoorverlies heeft in één of beide oren. Wanneer dit gehoorverlies in beide oren 90 decibel of meer is dan noemen we dit doof.

Componence Asset List

Kwaliteit meten

We vragen aan iedereen die bij ons zorg of ondersteuning krijgt, hoe zij dit ervaren. Ook verwanten mogen laten weten wat ze ervan vinden. De kwaliteitsmeting van de afgelopen jaren is stabiel.

​​

Verder lezen over onze kwaliteit

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

  • Dat kan telefonisch via:  0800 – 0830
  • We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 8.30 – 17.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 – 17.00 uur
  • Of vul via de website de contactpagina in. We nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op

Je kunt je ook direct bij ons aanmelden. Vul dan het aanmeldformulier in.