Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Vlaardingen

Begeleid wonen in Vlaardingen? Dat kan op een van de woonlocaties van Philadelphia. Onze professionele begeleiders staan voor je klaar! Lees snel verder.

Contact

Begeleid wonen Vlaardingen

Wil jij graag begeleid wonen in Vlaardingen? Maar weet je nog niet precies waar en hoe? Kijk dan eens naar de woonlocaties van Philadelphia. Onze professionele begeleiders staan op verschillende locaties voor je klaar.

Kom je begeleid wonen bij Philadelphia? Dan woon je zo zelfstandig mogelijk. Samen kijken we welke individuele begeleiding jij hierbij nodig hebt. Zo kunnen onze begeleiders je helpen bij je dagelijkse verzorging of bij het schoonhouden van je kamer of je eigen appartement. Maar ze zijn er ook om je te ondersteunen als je iets nieuws wilt proberen. Zoals een leuke sport. Of misschien wil je wel op zoek naar een passende dagbesteding.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Naast je eigen ruimte, heb je op onze locaties voor begeleid wonen in Vlaardingen ook een gemeenschappelijke woonkamer. Hier kun je in contact komen met andere bewoners. Om een praatje te maken, maar ook om samen te koken en te eten. Natuurlijk is dit niet verplicht. Je kunt hier zelf voor kiezen als jij hier behoefte aan hebt.

Beschermd wonen Vlaardingen

Niet alleen op onze locaties voor begeleid wonen in Vlaardingen, maar ook in de buurt is genoeg te doen. Zo kun je wandelen en fietsen in de bosrijke omgeving. Liever winkelen of op pad met het openbaar vervoer? Ook dat kan! Neem een kijkje in onze locatiegids en ontdek meer over onze verschillende woonlocaties.