Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Veenendaal

Ben jij op zoek naar een fijne plek voor begeleid wonen in Veenendaal? Op de woonlocaties van Philadelphia staan onze professionele begeleiders voor je klaar!

Contact

Begeleid wonen Veendendaal

Ben jij op zoek naar een fijne plek voor begeleid wonen in Veenendaal? Kijk dan eens naar de woonlocaties van Philadelphia. Hier kun je zelfstandig wonen. Met de professionele begeleiding die jij daarbij nodig hebt.

Als je kiest voor begeleid wonen op een woonlocatie van Philadelphia krijg je een eigen kamer of een eigen appartement. Ook kun je terecht in de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte van jouw locatie. Hier ontmoet je je medebewoners. Bijvoorbeeld om samen te koken en te eten. Of voor een praatje en een kop koffie.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Kom je begeleid wonen bij ons? Dan kijken we samen welke individuele begeleiding jij nodig hebt. Heb je hulp nodig bij dagelijkse activiteiten? Zoals koken of je appartement netjes houden? Dan staan onze professionele begeleiders voor je klaar. Ook denken zij met je mee over hoe jij je dagen kunt invullen. Misschien wil je wel op zoek naar een plek waar je kunt werken en leren. Of naar een geschikte dagbesteding.

Beschermd wonen Veenendaal

We hebben verschillende locaties voor begeleid wonen in Veenendaal. Zo is er altijd een plek waar jij je thuis voelt. Dichtbij het centrum of juist in een woonwijk. En vind je het belangrijk om met jongeren te wonen? Of woon je graag op een locatie voor begeleid wonen met mensen van uiteenlopende leeftijden? In onze locatiegids vind je een overzicht van al onze locaties voor begeleid wonen. Hier kun je ook foto’s bekijken. En krijg je meer informatie.