Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Sneek

Begeleid wonen in Sneek? Dat kan bij Philadelphia op verschillende vertrouwde locaties. Onze professionele begeleiders staan voor je klaar!

Contact

Begeleid wonen Sneek

Philadelphia heeft verschillende fijne en vertrouwde locaties voor begeleid wonen in Sneek. Hier staan onze professionele begeleiders voor jou klaar. Ze begeleiden jou in wat je nodig hebt, bijvoorbeeld voor jouw persoonlijke verzorging en het aanbrengen van structuur in jouw dag. Ze willen dat jij je er prettig voelt en kan wonen op een zo fijn mogelijke plek.

Vanzelfsprekend vinden wij het belangrijk dat je op jouw gemak bent in jouw woning. Daarom heb je een eigen kamer of appartement. Die kun je helemaal naar jouw wens inrichten. Ben je graag alleen of op een rustige plek? Dan kan jij je daar terugtrekken, zoveel als je wilt. Er zijn ook ruimtes die je met andere bewoners van de locatie deelt, zoals een woonkamer of keuken. Bij het begeleid wonen in Sneek verschilt het per locatie welke ruimtes dat zijn. Je kunt er terecht om bijvoorbeeld met anderen een praatje te maken, samen te eten of spelletjes te doen. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten gedaan bij het begeleid wonen in Sneek.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Om begeleid te kunnen wonen bij Philadelphia heb je een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg nodig. Deze kan je aanvragen op de website van de Rijksoverheid. Het is mogelijk om zelf een woonplek te huren of om te wonen in een huis van Philadelphia voor begeleid wonen in Sneek. Hierover en over veel andere onderwerpen zullen we afspraken maken. Je kunt daar meer over lezen op de pagina’s over Wonen bij Philadelphia en Wie betaalt wat?.

Sneek heeft verschillende locaties voor begeleid wonen bij Philadelphia. Daardoor zal er altijd een locatie voor begeleid wonen in Sneek zijn die het beste bij jou past en bijvoorbeeld gevestigd is in de buurt die jij fijn vindt. De locaties liggen erg gunstig in de wijken, zodat je er gemakkelijk op uit kan. Je kunt er dichtbij boodschappen doen en er zijn allerlei voorzieningen in de buurt. Zo kan je bijvoorbeeld bij een sportclub gaan of muziekles nemen. Daarnaast begeleiden we jou bij het vinden van passend werk of dagbesteding in de buurt.

Beschermd wonen Sneek

Sommige mensen hebben meer begeleiding nodig bij het wonen, bijvoorbeeld omdat ze gedrags- of psychische problemen hebben. In dat geval is beschermd wonen een verstandige keuze. Professionele begeleiders zorgen voor extra structuur en regelmaat, zodat je op een rustige en vertrouwde plek kunt wonen. Zo leer je steeds beter zelfstandig te wonen.