Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Sneek

Kaatsland

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Appartement, Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Kaatsland is een woonlocatie met 24 appartementen in Sneek voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij Kaatsland


Dat jij je thuis voelt, vinden we belangrijk. Bij Kaatsland geloven we daarom in de kracht van een positieve omgeving, jezelf ontwikkelen en zijn wie je bent. Zodat je een goede basis meekrijgt op weg naar zelfstandigheid.

Samen met je begeleider kijk je naar wat jij nodig hebt om in je persoonlijke kracht te komen. Je staat stil bij wat je motiveert, wat je werkelijk wilt en hoe je dat kunt bereiken. Dit leggen we vast in een ondersteuningsplan.Je kunt de locatie bereiken via 06 - 29 20 80 29 (beneden) en 06 - 29 20 41 85 (boven).

Stimuleren zelfstandigheid


Eén van de manieren waarop we jou kunnen helpen is het stimuleren van je zelfstandigheid om zo zelf goede keuzes te maken. We doen dit bijvoorbeeld door het stimuleren van eigen initiatief en het verbeteren van vaardigheden. De begeleiders werken samen met mensen die belangrijk voor je zijn. Ook geven ze je probeerruimte en stellen ze open vragen.

Daarnaast gaan we samen met jou op zoek naar je talenten. Door deze de ruimte te geven en verder te ontwikkelen, ontstaat bijna automatisch een prettiger en zelfstandiger leven.

Beneden06-29208029
Boven06-29204185

Adres
Kaatsland 1
8608 CX Sneek

Het beste uit jezelf

Zelf keuzes kunnen maken, eigen brood verdienen en een zelfstandig leven kunnen leiden zijn dingen die het geluk van een mens in hoge mate bepalen. Het beste uit jezelf komt naar boven als je naar eigen kunnen meedoet in de maatschappij. Wij helpen jou om je eigen mogelijkheden te ontdekken en te gebruiken, ook als het leven soms tegenzit.

"Elke stap vooruit kan een overwinning betekenen"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons