Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Valkstraat 9

Valkstraat 9

Valkstraat 9 is een woonlocatie in Sneek. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Bij de Valkstraat 9 wonen dertien mensen in de leeftijd van 19 tot 35 jaar.

Wonen bij Valkstraat 9

Ieder heeft een eigen appartement met zit/slaapkamer, douche en een keukentje. De bewoners van de begane grond eten meestal samen in de woonkamer. De bewoners van de eerste verdieping eten ook wel op hun eigen appartement. Of met elkaar.
Je kunt hen bereiken via tel. 06 - 11 10 64 76 (1e verdieping) en tel. 06 - 11 41 42 86 (begane grond).

Altijd begeleiding aanwezig

Er is altijd een begeleider aanwezig, ook ’s nachts. Je hebt hier fijne begeleiding. Zij luisteren goed naar wat je wilt. Voor iedereen is een plan gemaakt. Dan weet je precies wat je gaat doen en wat je leert.

De Valkstraat 9 zit vlak bij het centrum van Sneek. Dat is een hartstikke leuke stad. Je kunt er veel doen en zien. In de zomer zijn er ook boten en toeristen. Je kunt lopend naar het centrum toe.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina