Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Sneek

Valkstraat 9

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Valkstraat 9 is een woonlocatie in Sneek. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Bij de Valkstraat 9 wonen dertien mensen in de leeftijd van 19 tot 35 jaar.

Wonen bij Valkstraat 9

Ieder heeft een eigen appartement met zit/slaapkamer, douche en een keukentje. De bewoners van de begane grond eten meestal samen in de woonkamer. De bewoners van de eerste verdieping eten ook wel op hun eigen appartement. Of met elkaar. Je kunt hen bereiken via tel. 06 - 11 10 64 76 (1e verdieping) en tel. 06 - 11 41 42 86 (begane grond).

Adres
Valkstraat 9
8605 AV Sneek

Altijd begeleiding aanwezig

Er is altijd een begeleider aanwezig, ook ’s nachts. Je hebt hier fijne begeleiding. Zij luisteren goed naar wat je wilt. Voor iedereen is een plan gemaakt. Dan weet je precies wat je gaat doen en wat je leert.

De Valkstraat 9 zit vlak bij het centrum van Sneek. Dat is een hartstikke leuke stad. Je kunt er veel doen en zien. In de zomer zijn er ook boten en toeristen. Je kunt lopend naar het centrum toe.

"Meestal eten we gezellig samen!"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons