Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Looiersbuurt

Looiersbuurt

Looiersbuurt is een woonlocatie in Bolsward. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Woon je bij de Looiersbuurt, dan ligt alles op loopafstand. De locatie ligt in het centrum.

Wonen bij Looiersbuurt

Je appartement is erg modern en lekker ruim. Je hebt zelfs een eigen balkon om van de zon te genieten. De bewoners zijn heel verschillend. We hebben drie groepen. Je komt in de groep die het beste bij je past. De groepen zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers:
Groep 1: 06 - 29 48 68 03
Groep 2: 06 - 11 45 86 48
Groep 3: 06 - 25 28 74 78

Avondeten

Iedere groep heeft een woonkamer. Daar koken de begeleiders iedere avond. Bij groep één krijg je vijf dagen in de week een warme maaltijd via een maaltijdservice.

Activiteiten

De bewoners gaan overdag naar het werk of de dagbesteding. In de avond hebben veel bewoners hun eigen activiteiten. Sportclubs, koor en bezoek. We proberen zelf steeds meer leuke activiteiten te organiseren. Zoals een filmavond, disco of een soos. Dat is er nu nog niet echt in Bolsward.

Soms gaan de vrijwilligers met je naar het zwembad. Daar loop je zo naartoe. En ook de dagbesteding is op loopafstand. In het weekend ‘strunen’ we vaak in het centrum. Lekker naar de boten kijken vanaf een terras. Of gewoon een wandeling maken langs de oude huizen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina