Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Bolsward

Looiersbuurt

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Looiersbuurt is een woonlocatie in Bolsward. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Woon je bij de Looiersbuurt, dan ligt alles op loopafstand. De locatie ligt in het centrum.

Wonen bij Looiersbuurt

Je appartement is erg modern en lekker ruim. Je hebt zelfs een eigen balkon om van de zon te genieten. De bewoners zijn heel verschillend. We hebben drie groepen. Je komt in de groep die het beste bij je past. De groepen zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers:
Groep 1: 06 - 29 48 68 03
Groep 2: 06 - 11 45 86 48
Groep 3: 06 - 25 28 74 78

Avondeten

Iedere groep heeft een woonkamer. Daar koken de begeleiders iedere avond. Bij groep één krijg je vijf dagen in de week een warme maaltijd via een maaltijdservice.

Adres
Looiersbuurt 10
8701 HE Bolsward

Activiteiten

De bewoners gaan overdag naar het werk of de dagbesteding. In de avond hebben veel bewoners hun eigen activiteiten. Sportclubs, koor en bezoek. We proberen zelf steeds meer leuke activiteiten te organiseren. Zoals een filmavond, disco of een soos. Dat is er nu nog niet echt in Bolsward.

Soms gaan de vrijwilligers met je naar het zwembad. Daar loop je zo naartoe. En ook de dagbesteding is op loopafstand. Of we gaan erop uit naar het centrum. Lekker naar de boten kijken vanaf een terras. Of gewoon een wandeling maken langs de oude huizen.

"In het weekend ‘strunen’ we vaak in het centrum"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons