Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Halbertsmastraat

Halbertsmastraat

De Halbertsmastraat is een woonlocatie in Sneek. Bij de Halbertsmastraat wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij Halbertsmastraat in Sneek

Er zijn 24 appartementen. Iedere bewoner heeft een eigen appartement met woon-, slaap- en doucheruimte. Het appartementencomplex heeft twee gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een keuken met zitkamer en tv-hoek en een keuken in combinatie met Grand Café. Zij zijn bereikbaar via tel. 06 - 21 30 61 31 (begane grond) en tel. 06 - 15 32 40 81 (1e verdieping).

Het centrum van Sneek op loopafstand bij Halbertsmastraat

De locatie heeft een lichte en ruimtelijke sfeer en is omringd door een grote tuin. De Halbertsmastraat is gebouwd in 2016. Het gezellige centrum van Sneek is op loopafstand. Ook het bos, het park en het ziekenhuis zijn dichtbij.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina