Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Kaatsland Kind/Jeugd

Kaatsland Kind/Jeugd

Locatie Kaatsland Kind en Jeugd is een woonlocatie in Sneek. Hier wonen kinderen en jongeren tussen de 4 en 21 jaar. Ze hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking en soms bijkomende psychiatrische aandoeningen. Er is ruimte voor 32 bewoners.

Wonen bij Kaatsland in Sneek

Bij Kaatsland heb je een studio met eigen sanitair. Je bent onderdeel van een kleine groep op basis van je leeftijd en zorgvraag. In de gezamenlijke woonkamer kun je andere bewoners ontmoeten en eten we samen. Er is ook een muziekruimte met mooie instrumenten en coole boxen. In de snoezelruimte of de chillruimte kun je lekker tot rust komen.

We hebben een glijbaan in het gebouw! Je bent dan snel beneden en je loopt zo de prachtige achtertuin in. Hier kun je spelen, springen, klimmen, fitnessen, voetballen, basketballen of chillen.

Een goede basis voor een gewoon leven, een eigen leven

We vinden het belangrijk dat jij je stap voor stap kunt ontwikkelen. Samen met jou kijken we naar wat je nodig hebt. Die doen we vanuit een positieve grondhouding. We willen dat jij een fijn leven hebt. Een leven waarin jij zelf beslissingen neemt. Daarom stimuleren we je en ondersteunen we je om te ontdekken wie je bent. Samen werken we aan de afgesproken doelen. Aan een goede basis. Totdat je genoeg vertrouwen hebt om het zelf te doen.

De omgeving

Kaatsland staat in een groene, waterrijke omgeving. Je loopt zo naar de prachtige Waterpoort en de Watertoren. De winkels zijn ook op loopafstand. Blijf je liever dicht bij huis, dan is er van alles te doen in de grote tuin die er is gekomen met de hulp van de Vrienden van Philadelphia.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina