Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Enkhuizen

Droom jij van zelfstandig wonen in Enkhuizen? Maar wel met ondersteuning? Dat kan bij een woonlocatie van Philadelphia. Lees verder.

Meer informatie

Begeleid wonen Enkhuizen

Droom jij van zelfstandig wonen in Enkhuizen? Maar wel met ondersteuning? Dat kan bij een woonlocatie van Philadelphia. Lees verder.

Begeleid wonen Enkhuizen

Wil jij graag zelfstandig wonen in Enkhuizen? Maar heb je daar wel ondersteuning bij nodig? Dan ben je welkom op een woonlocatie van Philadelphia.

Bij Philadelphia helpen we mensen zoveel mogelijk hun eigen leven te leiden. Op een woonlocatie voor begeleid wonen heb je daarom veel zelfstandigheid. Je hebt je eigen kamer of appartement. Overdag ga je vaak naar werk of dagbesteding en in je vrije tijd ben je bezig met je hobby. Of je spreekt af met vrienden of familie. Net wat jij wilt! Maar je staat er niet alleen voor. Op alle locaties is een gezamenlijke woonkamer waar je een praatje maakt of tv kijkt met de andere bewoners. Ook organiseert de begeleiding vaak diverse activiteiten in de gezamenlijke huiskamer.

Talenten ontdekken

De begeleiders van Philadelphia ondersteunen je bij wat je lastig vindt. Samen met de begeleiding kijk je naar wat je nog wilt leren. En je gaat op zoek naar je talenten. Je mag dingen uitproberen en fouten maken. Daar leer je van! En je ontdekt wat je kunt. Misschien ben je op zoek naar dagbesteding die bij je past. Of is leren en werken echt iets voor jou. Dan begeleiden we je daarbij. Samen kijken we naar wat jouw wensen zijn en hoe die uit kunnen komen.

Zelfstandig wonen Enkhuizen

Philadelphia heeft in Enkhuizen verschillende locaties. Ze liggen dichtbij winkels en openbaar vervoer. En ook de natuur is dichtbij. Fijn als je van wandelen houdt! Enkhuizen is bekend om het mooie historische centrum. Met veel bijzondere winkels waar je speciale producten uit Enkhuizen kunt kopen.

Is begeleid wonen Enkhuizen echt iets voor jou? Je mag bij Philadelphia begeleid wonen als je een lichte verstandelijke beperking of een verstandelijke beperking hebt. En ook als je wat ouder bent hebben we plek voor je. Je hebt wel een indicatie nodig vanuit de Wet langdurige zorg.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over begeleid wonen in Enkhuizen? Heel logisch, want verhuizen is een grote stap. Dat doe je niet zomaar. Het cliëntbureau van Philadelphia helpt je graag met al je vragen. Bel gratis 0800 - 0830. Op de contactpagina staan onze openingstijden.