Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Stuurboord

Stuurboord

Stuurboord is een woonlocatie in Enkhuizen. Bij Stuurboord wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en verstandelijke beperking (VB). We wonen hier met twaalf mensen. Iedereen heeft een eigen appartement.

Wonen bij Stuurboord


In je eigen appartement heb je een woonkamer, een keuken, een slaapkamer en badkamer. We komen overdag vaak samen in de gemeenschappelijke woonkamer waar gekookt en gegeten kan worden en waar activiteiten worden georganiseerd. Daar drinken we koffie. Maken een praatje. En doen we activiteiten. De begeleiders zijn de hele dag aanwezig. Ook in de nacht. We wonen in een nieuwbouwwijk in Enkhuizen. De winkels zijn niet ver weg.

Je voert je eigen regie en wij ondersteunen je deze te behouden. Hierdoor maak en blijf je een onderdeel van de samenleving en als het je even niet alleen lukt dan ondersteunen we je om verder te kunnen gaan.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina