Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Enk

De Enk

De Enk is een woonlocatie in Enkhuizen. Bij de Enk wonen vitale oudere mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij De Enk

Bij De Enk wonen dertien bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen zit- en slaapkamer. In elke kamer is een aansluiting voor internet, telefoon en televisie. De Enk heeft drie woonlagen en een lift. Op elke verdieping zijn twee gedeelde badkamers en een toilet. Op de begane grond zijn twee grote gemeenschappelijke woonkamers en open keukens. Hier eten we samen. En als je wilt, kun je samen met een van de begeleiders helpen koken. Een aantal bewoners krijgt vanwege de ouderdom wat meer ondersteuning bij de dagelijkse zorg.

Vlakbij park, winkelcentrum en historische haven

In de zomer zitten we vaak op het terras om van de zon te genieten en gezellig met elkaar koffie of thee te drinken. Onze locatie in het gezellige Enkhuizen is gelegen aan het Wilhelminaplantsoen waar je heerlijk kunt wandelen en op loopafstand vind je het winkelcentrum en de haven. Het openbaar vervoer is op 15 minuten loopafstand.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina