Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Enkhuizen

De Enk

Doelgroep

Ernstige meervoudige beperking, Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Epilepsie, Auditieve beperking, Visuele beperking, psychische problematiek, visuele beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk, Zwembad

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Enk is een woonlocatie in Enkhuizen. Bij de Enk wonen vitale oudere mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij De Enk

Bij De Enk wonen dertien bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen zit- en slaapkamer. In elke kamer is een aansluiting voor internet, telefoon en televisie. De Enk heeft drie woonlagen en een lift. Op elke verdieping zijn twee gedeelde badkamers en een toilet. Op de begane grond zijn twee grote gemeenschappelijke woonkamers en open keukens. Hier eten we samen. En als je wilt, kun je samen met een van de begeleiders helpen koken. Een aantal bewoners krijgt vanwege de ouderdom wat meer ondersteuning bij de dagelijkse zorg.

Adres
Prins Bernhardlaan 1
1601 LT Enkhuizen

Vlakbij park, winkelcentrum en historische haven

In de zomer zitten we vaak op het terras om van de zon te genieten en gezellig met elkaar koffie of thee te drinken. Onze locatie in het gezellige Enkhuizen is gelegen aan het Wilhelminaplantsoen waar je heerlijk kunt wandelen en op loopafstand vind je het winkelcentrum en de haven. Het openbaar vervoer is op 15 minuten loopafstand.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons