Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Op de Rede

Op de Rede

Op de Rede is een woonlocatie in Enkhuizen. Bij Op de Rede wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding in en rondom Enkhuizen.

Wonen bij Op de Rede

We wonen hier met negen bewoners. Iedereen heeft een eigen appartement. Met een woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer. Op de Rede heeft twee verdiepingen. Op de begane grond heeft iedereen een kleine voortuin en achtertuin. Op de eerste verdieping heeft iedereen een balkon.

Op de begane grond is een gemeenschappelijke woonkamer. Na het werk of de dagbesteding kan je hier komen koffie drinken. De begeleiding is er dan ook. Bij hen kan je je verhaal kwijt. Zij luisteren naar je. En helpen je als het nodig is.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina