Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Grootebroek

De Lamoraal

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Lamoraal is een woonlocatie in Grootebroek. Bij De Lamoraal wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen op een mooie plek. Het station en de winkels zijn dichtbij.

Wonen bij De Lamoraal

Bij de Lamoraal wonen mensen van verschillende leeftijden. We wonen hier met 22 mensen. Iedereen heeft een eigen appartement. Met een woonkamer, een keuken, een slaapkamer, een badkamer en een balkon of terras. We wonen op de begane grond en de eerste verdieping. Er is ook een gemeenschappelijke woonkamer, een grote keuken en een koffiekamer. Hier kan je andere bewoners ontmoeten. Een spelletje spelen of televisie kijken. De begeleiding is er 24 uur per dag. Ze helpen je als het nodig is.

Adres
Industrieweg 41
1613 KT Grootebroek

Allerlei activiteiten

Op de locatie worden veel activiteiten georganiseerd. Je kunt hier aan yoga doen, computerles krijgen, knutselen, een film kijken of meedoen aan de bingo. We trekken er ook op uit. We gaan bijvoorbeeld zwemmen en bowlen.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons