Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Lamoraal

De Lamoraal

De Lamoraal is een woonlocatie in Grootebroek. Bij De Lamoraal wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen op een mooie plek. Het station en de winkels zijn dichtbij.

Wonen bij De Lamoraal

Bij de Lamoraal wonen mensen van verschillende leeftijden. We wonen hier met 22 mensen. Iedereen heeft een eigen appartement. Met een woonkamer, een keuken, een slaapkamer, een badkamer en een balkon of terras. We wonen op de begane grond en de eerste verdieping. Er is ook een gemeenschappelijke woonkamer, een grote keuken en een koffiekamer. Hier kan je andere bewoners ontmoeten. Een spelletje spelen of televisie kijken. De begeleiding is er 24 uur per dag. Ze helpen je als het nodig is.

Allerlei activiteiten

Op de locatie worden veel activiteiten georganiseerd. Je kunt hier aan yoga doen, computerles krijgen, knutselen, een film kijken of meedoen aan de bingo. We trekken er ook op uit. We gaan bijvoorbeeld zwemmen en bowlen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina