Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Bovenkarspel

Zonnedauw

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Moeilijk verstaanbaar gedrag

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Woonvorm

Appartement

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Zonnedauw is een woonlocatie in Bovenkarspel voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Wonen bij De Zonnedauw in Bovenkarspel


De leeftijd van de bewoners varieert van 23 t/m 55 jaar. Zij vragen nabijheid en begeleiding bij de dagelijkse activiteiten. Zij willen zich graag ontwikkelen en het beste uit zichzelf halen. Leren bepaalde vaardigheden zodat ze misschien later zelfstandig kunnen gaan wonen. Beneden in het souterrain "de Soos" bieden we leuke activiteiten en groepsmomenten. Bijvoorbeeld samen eten, film kijken, bingo, koken, bakken, koffiedrinken, spelletjes, etc.

Dichtbij winkelcentrum en openbaar vervoer


Op loopafstand van de locatie vind je het mooie winkelcentrum het Streekhof, het treinstation en "Het Postkantoor " (een sociaal cultureel centrum).

Adres
Zonnedauw 2
1611 BW Bovenkarspel

Zelfstandig begeleid wonen

De appartementen zijn verdeeld over drie woonlagen. Ieder appartement heeft een woonkamer, slaapkamer, keuken, een badkamer met douche en wc en een balkon. Wij ondersteunen de bewoners om hun zelfstandigheid te vergroten en bieden persoonlijke en digitale begeleiding waar nodig. Wij kijken naar de competenties van de bewoners en helpen om deze te vergroten. Medewerkers ondersteunen de gezamenlijke momenten en stimuleren contacten met anderen. 

"De begeleiding is groepsgericht, maar gaat vooral uit van de individuele hulpvraag"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons