Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zonnedauw

Zonnedauw

De Zonnedauw is een woonlocatie in Bovenkarspel voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Wonen bij De Zonnedauw in Bovenkarspel


De leeftijd van de bewoners varieert van 23 t/m 55 jaar. Zij vragen nabijheid en begeleiding bij de dagelijkse activiteiten. Zij willen zich graag ontwikkelen en het beste uit zichzelf halen. Leren bepaalde vaardigheden zodat ze misschien later zelfstandig kunnen gaan wonen. Beneden in het souterrain "de Soos" bieden we leuke activiteiten en groepsmomenten. Bijvoorbeeld samen eten, film kijken, bingo, koken, bakken, koffiedrinken, spelletjes, etc.

Zelfstandig begeleid wonen


De appartementen zijn verdeeld over drie woonlagen. Ieder appartement heeft een woonkamer, slaapkamer, keuken, een badkamer met douche en wc en een balkon. Wij ondersteunen de bewoners om hun zelfstandigheid te vergroten en bieden persoonlijke en digitale begeleiding waar nodig. Wij kijken naar de competenties van de bewoners en helpen om deze te vergroten. Medewerkers ondersteunen de gezamenlijke momenten en stimuleren contacten met anderen. De begeleiding is groepsgericht, maar gaat vooral uit van de individuele hulpvraag.

Dichtbij winkelcentrum en openbaar vervoer


Op loopafstand van de locatie vind je het mooie winkelcentrum het Streekhof, het treinstation en "Het Postkantoor " (een sociaal cultureel centrum).

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina