Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Begeleid wonen Doetinchem

Begeleid wonen in Doetinchem doe je bij Philadelphia. Onze zorgprofessionals staan jou bij met raad en daad. Meer weten? Lees snel verder!

Ik wil meer informatie

Begeleid wonen in Doetinchem

Ben je op zoek naar een plek waar je begeleid kunt wonen in Doetinchem? Misschien is een locatie van Philadelphia in Doetinchem wel wat voor jou. Als je begeleid komt wonen bij Philadelphia, dan zijn er professionele begeleiders die je ondersteunen waar het nodig is. Ze zorgen ervoor dat je een fijn thuis kunt hebt waar jij je op je gemak voelt.

Bij Philadelphia in Doetinchem willen we graag dat je je thuis voelt. Je hebt je eigen appartement of kamer die je naar je eigen smaak kunt inrichten. Maar er is ook een gezamenlijke huiskamer waar je je samen met je medebewoners kunt koken, eten, een spelletje kunt doen of gewoon kunt praten.

Begeleid wonen bij jou in de buurt

Om het begeleid wonen in Doetinchem gemakkelijker te maken kiest Philadelphia ervoor om zich te vestigen op centrale locaties in Doetinchem. Je hebt dan van alles in buurt om te ontdekken. Vind je sporten juist leuk of maak je graag muziek? Er is altijd wel een vereniging in de buurt waar je terecht kunt. Ook als je nog niet precies weet waar je talenten liggen, kun je op onderzoek uitgaan bij jou in de buurt. Natuurlijk ondersteunen de begeleiders je hier graag bij.