Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Doesburg

De Marke

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Appartement, Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Marke is een woonlocatie met 20 appartementen voor mensen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking (LVB). Je hebt een eigen appartement en woont hier zo zelfstandig mogelijk.

Wonen bij De Marke

De Marke is een appartementencomplex in Doesburg. Je hebt een ruim opgezet appartement met onder andere een eigen slaapkamer, douche/toilet en keuken. De inrichting van het appartement regel je zelf. Wonen op de Marke houdt in dat je begeleiding krijgt bij het leren om zo zelfstandig mogelijk jouw leven te leiden. In de gemeenschappelijke ruimte (het Steunpunt) is er op vaste tijden begeleiding aanwezig. Hier kan je ook samen met andere bewoners gaan eten, koffie drinken of een praatje maken.

Adres
Van Brakellaan 22/28
6981 JL Doesburg

De begeleiding

Je doet zoveel mogelijk zelf en de begeleiding helpt je precies daar waar jij het nodig hebt. Je maakt met de begeleiders (en belangenbehartigers) een plan voor begeleiding. Dit evalueren we minimaal één keer per jaar. Overdag ga je naar school of naar je werk. Van maandag tot en met donderdag is er vanaf 9.30 uur tot 15.00 uur geen begeleiding aanwezig en beschikbaar. Je kunt dan gebruik maken van DigiContact. In de nacht is er altijd een slaapdienst aanwezig.

"De Marke ligt in een woonwijk op loopafstand van het centrum"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons