Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Perron 29

Perron 29

Perron 29 is een woonlocatie in het centrum van Wehl voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) tot een matige verstandelijke beperking.

Wonen bij Perron 29 in Wehl

De locatie bestaat uit drie woonlagen en biedt aan 23 mensen woonruimte. De locatie staat midden in het dorp, vlakbij winkels en station. Elk appartement heeft een kamer/keuken, slaapkamer, halletje en eigen sanitair. Op de begane grond zijn er acht appartementen voor vitale ouderen. Zij hebben een gezamenlijke huiskamer.

Op de eerste en tweede verdieping zijn vijftien appartementen. Voor de bewoners van de appartementen is er op de tweede etage een gezellige woonkeuken waar je elkaar kunt ontmoeten. Ook kun je hier gezamenlijk koken en eten, als je dat wilt.

Begeleiding

Op de locatie is iedere dag begeleiding aanwezig. Daarnaast is er huishoudelijke ondersteuning voor de algemene ruimtes en de individuele appartementen. In de nacht is er een slaapdienst. Ook kunnen we je helpen bij het vinden van passende dagbesteding of werk.

24/7 een hulplijn

Mensgerichte technologie is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. En dus ook niet uit deze nieuwe locatie. We werken op deze locatie met ondersteuning van DigiContact en met een team van medewerkers die fysiek aanwezig zijn op de locatie. Deze twee teams vormen samen 1 team. Zo krijg je de begeleiding die je nodig hebt!

Samen staan we sterk!

We werken graag nauw samen met jouw familie en/of andere mensen uit jouw netwerk die belangrijk zijn voor jou. Ook doen we veel samen met vrijwilligers en de buurt.

Je kunt hierbij denken aan het doen van een boodschap voor je buurman, de krant voorlezen, helpen bij het ontwikkelen van digitale vaardigheden, een bingo avond organiseren, samen koken enzovoort. We gaan ervanuit dat elk mens groeit en de eigenwaarde vergroot, door iets voor een ander te betekenen. Zo halen we samen het beste uit elkaar!

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina