Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wehl

Perron 29

Doelgroep

Ouderen, Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit-/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Perron 29 is een woonlocatie in het centrum van Wehl voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) tot een matige verstandelijke beperking.

Wonen bij Perron 29 in Wehl

De locatie bestaat uit drie woonlagen en biedt aan 23 mensen woonruimte. De locatie staat midden in het dorp, vlakbij winkels en station. Elk appartement heeft een kamer/keuken, slaapkamer, halletje en eigen sanitair. Op de begane grond zijn er acht appartementen voor vitale ouderen. Zij hebben een gezamenlijke huiskamer.

Op de eerste en tweede verdieping zijn vijftien appartementen. Voor de bewoners van de appartementen is er op de tweede etage een gezellige woonkeuken waar je elkaar kunt ontmoeten. Ook kun je hier gezamenlijk koken en eten, als je dat wilt.

Begeleiding

Op de locatie is iedere dag begeleiding aanwezig. Daarnaast is er huishoudelijke ondersteuning voor de algemene ruimtes en de individuele appartementen. In de nacht is er een slaapdienst. Ook kunnen we je helpen bij het vinden van passende dagbesteding of werk.

24/7 een hulplijn

Mensgerichte technologie is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. En dus ook niet uit deze nieuwe locatie. We werken op deze locatie met ondersteuning van DigiContact en met een team van medewerkers die fysiek aanwezig zijn op de locatie. Deze twee teams vormen samen 1 team. Zo krijg je de begeleiding die je nodig hebt!


Adres
Stationsstraat 29A
7031 BN Wehl

Samen staan we sterk!

We werken graag nauw samen met jouw familie en/of andere mensen uit jouw netwerk die belangrijk zijn voor jou. Ook doen we veel samen met vrijwilligers en de buurt.

Je kunt hierbij denken aan het doen van een boodschap voor je buurman, de krant voorlezen, helpen bij het ontwikkelen van digitale vaardigheden, een bingo avond organiseren, samen koken enzovoort.  Zo halen we samen het beste uit elkaar!

"We gaan ervanuit dat elk mens groeit en de eigenwaarde vergroot, door iets voor een ander te betekenen"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons