Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Iseldoks

Iseldoks

Iseldoks is een woonlocatie in Doetinchem. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij Iseldoks in Doetinchem

Iseldoks zit aan de Stationsstraat en er wonen 34 mensen. Je hebt een fraai en licht appartement dat van alle gemakken is voorzien. Elk appartement heeft een halletje met berging, woonkamer, keukenblok met elektrische kookplaat, slaapkamer, badkamer, meterkast en terras of balkon. Iseldoks heeft vier verdiepingen. De verdiepingen sluiten aan op de binnentuin (op het dak van de winkelpanden). Er is ook een multifunctionele, gemeenschappelijke ruimte en een centrale ingang die toegang geeft voor bewoners en bezoek.

Zelfstandigheid

Iseldoks is bedoeld voor mensen met een bepaalde mate van zelfstandigheid. De ondersteuning is afgestemd op wat jij nodig hebt. Dat kan ook ondersteuning via DigiContact zijn.

De multifunctionele ruimte is een steunpunt/ontmoetingsplek waar je op gezette tijden gebruik van kunt maken. Hierbij kun je denken aan afspraken, training, koken, koffie/thee drinken, eten of andere ontmoetingen.

Omgeving

Iseldoks ligt in het centrum van Doetinchem in het mooie gebied de Achterhoek. Bus- en treinstation liggen op loopafstand, binnen enkele minuten ben je met de trein in Arnhem. De locatie ligt ook op loopafstand van het winkel- en uitgaanscentrum. Iseldoks is gevestigd op de eerste etage van een winkelplint. De supermarkt, drogist, etc. bevinden zich direct onder de locatie.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina