Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Grashuisstraat

Grashuisstraat

Grashuisstraat in Zelhem is een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking (VB). Er zijn achttien bewoners.

Wonen bij Grashuisstraat

Je woont hier tussen veel verschillende mensen. Van jong tot oud. Er zijn achttien bewoners. Beneden zijn twee groepen. Deze groepen krijgen wat meer begeleiding. Boven zitten de jongeren. Die helpen we bij het zelfstandig wonen. En leren we nieuwe dingen. Iedere groep heeft een huiskamer. Daar koken en eten we samen en doen we gezellige dingen. Iedereen heeft een taak in het huishouden. De begeleiding helpt jou waar het nodig is. Je hebt vaste begeleiders. Die leer je goed kennen. Ze zijn er na je werk of dagbesteding.

Vrijwilligers

We hebben vrijwilligers. Die doen leuke dingen met je. Denk aan zwemmen, het gezellige dorp in, op zondag naar de kerk of lekker wandelen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina