Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hengelo

Hummeloseweg

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Epilepsie, Auditieve beperking, Visuele beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Lift

Woonvorm

Appartement, Studio, Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Hummeloseweg is een woonlocatie in Hengelo voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wonen op de Hummeloseweg in Hengelo

We wonen hier met 16 bewoners. Er zijn 14 appartementen en 2 studio's. Elk appartement heeft een halletje, woonkamer met keukenblok, slaapkamer, toilet en badkamer. Elke studio heeft 1 grote zit/slaapkamer, keukenblok, toilet en badkamer. Je hebt een mooi appartement voor jezelf. Je woont best zelfstandig in jouw eigen appartement. En je mag het helemaal inrichten zoals je zelf wilt. Daarnaast is er een plek waar je elkaar kunt ontmoeten en waar medewerkers een werkplek hebben.

Begeleiding

De begeleiding helpt de bewoners waar het nodig is om zo zelfstandig mogelijk hun leven in te richten. Begeleiding is op hun eigen appartement of in de huiskamer. Samen met de bewoner kijken we welke ondersteuning iemand nodig heeft en waar iemand nog graag aan wil werken. De bewoner maakt samen met de begeleiding een plan om aan persoonlijke wensen en behoeften te werken. Wij vinden het belangrijk dat jij je hier op je plek voelt en zullen je daarom goed willen leren kennen. Wanneer er geen begeleiding aanwezig is, maar je toch een vraag hebt die niet kan wachten is er de mogelijkheid om contact met Digicontact op te nemen.


Adres
Hummeloseweg 10
7255 AH Hengelo

Ligging

De locatie ligt op loopafstand van het centrum, met om de hoek een supermarkt. Het is een gezellig dorp waar jaarlijks een aantal leuke evenementen worden georganiseerd.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons