Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hummeloseweg

Hummeloseweg

De Hummeloseweg is een woonlocatie in Hengelo voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wonen op de Hummeloseweg in Hengelo

We wonen hier met 16 bewoners. Er zijn 14 appartementen en 2 studio's. Elk appartement heeft een halletje, woonkamer met keukenblok, slaapkamer, toilet en badkamer. Elke studio heeft 1 grote zit/slaapkamer, keukenblok, toilet en badkamer. Je hebt een mooi appartement voor jezelf. Je woont best zelfstandig in jouw eigen appartement. En je mag het helemaal inrichten zoals je zelf wilt. Daarnaast is er een plek waar je elkaar kunt ontmoeten en waar medewerkers een werkplek hebben.

Begeleiding

De begeleiding helpt de bewoners waar het nodig is om zo zelfstandig mogelijk hun leven in te richten. Begeleiding is op hun eigen appartement of in de huiskamer. Samen met de bewoner kijken we welke ondersteuning iemand nodig heeft en waar iemand nog graag aan wil werken. De bewoner maakt samen met de begeleiding een plan om aan persoonlijke wensen en behoeften te werken. Wij vinden het belangrijk dat jij je hier op je plek voelt en zullen je daarom goed willen leren kennen. Wanneer er geen begeleiding aanwezig is, maar je toch een vraag hebt die niet kan wachten is er de mogelijkheid om contact met Digicontact op te nemen.

Ligging

De locatie ligt op loopafstand van het centrum, met om de hoek een supermarkt. Het is een gezellig dorp waar jaarlijks een aantal leuke evenementen worden georganiseerd.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina