Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Groeseind - Trainingshuis

Groeseind - Trainingshuis

Groeseind Trainingshuis is een woonlocatie in Tilburg voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Groeseind Trainingshuis in Tilburg

Op deze locatie wonen 16 bewoners, die door middel van training leren om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Het verblijf is tijdelijk, met als doel om door te stromen naar een permanente woonsituatie die past bij de mogelijkheden van de bewoner.

De bewoners hebben een eigen appartement. Er is een gemeenschappelijke keuken, die op gezette tijden geopend is.

Begeleiden en trainen

We werken aan de hand van het fasemodel. Bewoners leren in iedere fase weer nieuwe vaardigheden, waarin ze steeds meer zelf doen. Individuele begeleiding staat centraal. Overdag volgen zij een opleiding of gaan ze naar het werk of de dagbesteding. Er is de mogelijkheid om 's avonds gezamenlijk te eten of tijdens het koffiemoment een spelletje met elkaar te spelen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina