Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Zuidwest Friesland

Een beschermde en vertrouwde omgeving waar jij je kunt ontwikkelen en plezier kan maken? Dat is dagbesteding Súdwest-Fryslân van Philadelphia.

Neem contact op

Dagbesteding Zuidwest Friesland

Woon je in Zuidwest-Friesland en wil je graag naar een arbeidsmatige of belevingsgerichte dagbesteding of een leer/werktraject volgen? In alle gevallen kan je bij dagbesteding Zuidwest-Friesland van Philadelphia terecht. Bij dagbesteding Súdwest-Fryslân staat jouw ontwikkeling centraal. Je kunt er doen wat het beste bij jou past, jouw talenten ontdekken, dingen uitproberen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Samen met begeleiders kijk je naar wat bij jou past en wat je hierbij nodig hebt. Zo kan jij stap voor stap jouw doelen bereiken en een fijne tijd hebben bij dagbesteding in Zuidwest-Friesland.

Dagbesteding bij Philadelphia

Er zijn verschillende dagbestedingslocaties in en rondom Zuidwest-Friesland. De Dobben is een locatie in Bolsward. Loods 25, X11 Design, Plevierenpad, Dagcentrum Smidsstraat en Service Team Noord zijn locaties in Sneek. Tot slot vind je in Oppenhuizen de dagbestedingslocatie Dagcentrum Eastwei.

Bij alle locaties van dagbesteding Zuidwest-Friesland kan je allerlei leuke en leerzame activiteiten doen die op jouw niveau en tempo worden aangepast. Je kunt in een verzorgingstehuis werken, waarbij je helpt met het voorbereiden van de lunch, oud papier en glas wegbrengt, de voorraadkast vult, de ruimtes netjes houdt of de post verdeelt. Misschien passen creatieve activiteiten beter bij jou. In dat geval kan je bijvoorbeeld kaarsen en andere producten maken en houtbewerken. Je kunt inpakwerk doen, werken in de printerij en met keramiek, papieren versnipperen en nog veel meer. Voor sommigen is het fijn om overdag te snoezelen of activiteiten te doen in bad. Ook dat kan bij dagbesteding Zuidwest-Friesland. Daarnaast zijn er nog veel meer activiteiten die je kunt doen.

Dagbesteding van Philadelphia in Zuidwest Friesland

Philadelphia zet jouw ontwikkeling centraal bij dagbesteding Zuidwest-Friesland. Afhankelijk van jouw vaardigheden en talenten worden de activiteiten vormgegeven. Om dit te doen, moeten begeleiders jou zo goed mogelijk leren kennen. Daarom gaan we voorafgaand met jou en jouw familie hierover in gesprek.

Wil je meer weten over de locaties, activiteiten en vorm van dagbesteding Zuidwest-Friesland? Dan kun je contact opnemen met ons cliëntbureau. Zij kunnen al jouw vragen hierover beantwoorden.