Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dagbesteding Sneek

Wil jij dagbesteding in Sneek of omgeving? Bekijk dan onze dagbestedingen en jouw ontwikkeling en talenten centraal staan. Lees hier meer over de vormen.

Neem contact op

Dagbesteding Sneek

Dagbesteding Sneek is een plek waar jij jouw talenten ontdekt. Je kunt er allerlei activiteiten uitproberen, waardoor je erachter komt wat je leuk vindt om te doen en waar jij goed in bent. Je kunt je ontwikkelen in deze activiteiten en leert hierdoor allerlei nieuwe vaardigheden. We vinden het belangrijk dat de dagbesteding in Sneek goed bij jouw niveau en interesses aansluit. Zo maak je het meeste plezier en heb je een fijne dag bij dagbesteding Sneek.

Dagbesteding bij Philadelphia

Er zijn in totaal zeven locaties waar Philadelphia dagbesteding in Sneek verzorgt. Vier locaties zijn specifiek gericht op werk en dagbesteding. De andere drie locaties zijn onderdeel van een intensieve zorg- of woonlocatie. De cliënten van deze locaties kunnen daardoor gemakkelijk naar deze locaties toe voor de dagbesteding.

Een is een en flexibel aanbod aan activiteiten bij deze dagbestedingslocaties in Sneek. Je kunt er doen wat jij leuk vindt. Zo kan je er bijvoorbeeld in de keuken of bediening helpen. Vind je het leuker om buiten te zijn? Dan kan je in de tuin aan de slag. Je onderhoudt de planten en zorgt dat ervoor dat het gazon netjes is. Daarnaast kan je meehelpen met wassen en strijken of gastheer of -vrouw zijn. Overal kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Passen rustige, creatieve activiteiten beter bij jou? Ook die zijn mogelijk bij dagbesteding Sneek. We zorgen ervoor dat jij de activiteiten kan doen, die bij jou passen. Dankzij het brede aanbod van activiteiten en locaties is dat mogelijk.

Dagbesteding van Philadelphia in Sneek

Er is een ruim aanbod aan activiteiten op de zeven locaties van dagbesteding in Sneek. Dankzij dat ruime aanbod en de verschillende vormen dagbesteding, kunnen we goed aansluiten op jouw ontwikkeling en talenten. Ook hebben we hiervoor nauw overleg met jou en jouw familie. Ben je benieuwd geworden naar wat de dagbesteding in Sneek voor jou kan betekenen? Ons cliëntbureau vertelt je hier graag alles over. Neem gerust contact met ze op.